Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor csak becsap vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor csak becsap vagy szeret?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályban aki azt mondta hogy szerelmes belém. Bókolt meg szépeket mondott. Meg is simogatott meg megfogta a kezem. Egyszer megpróbált elhívni randira. Meg úgy nézett rám mint még senki. Néha nagyon féltékeny volt. Aggódott értem.

Egy csoportba jártunk oviba és akkor nagyon kedves volt. Sokszor együtt játszottunk és odajött hozzám ha unatkoztam. Elvileg már akkor szerelmes volt belém.

De a legjobb barátja aki szintén szerelmes belém azt mondta hogy a fiú csak viccel.

Akkor most viccel vagy szerelmes belém?

A válaszokat előre is köszönöm.

14/l 14/f

2017. jún. 5. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A "barátja" csak el akarja rontani az első srác esélyeit de ez eléggé levehető
2017. jún. 5. 21:29
 2/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a legjobb barátja azért mondta ezt, mert magának akar? :)
2017. jún. 5. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiu barátja aki szerelmes beléd (szintén) az mondhassa azért is,hogy őt válaszd. Ha tetszik neked,akkor gyertek össze s akkor kiderül. Amúgy hányan szerelmesek még beléd?
2017. jún. 5. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem. Megnyugodtam.

#3 még azt hiszem rajtuk kívűl ketten

Köszönöm a válaszokat.

2017. jún. 6. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!