Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy fiút?
Figyelt kérdés
Szebben nem tudtam megfogalmazni :D
Lesz egy kirandulas ahol egyutt ulok a fiuval es eleg hosszu az ut. Hogyan lehetnenk el ugy ut kozben hogy tobbet erezzen irantam?
2017. jún. 3. 19:42
1/7 anonim válasza:
Ahogy ültök majd a lábad tedd rá az övére...
2/7 anonim válasza:
Ez igen :D hát elsőnek is gratulálok a megfogalmazásért, "meghódítani a fiucskát" :D még ilyet na mindeggy. A másik hogy valószínű hogy a buszon ülve olyan nagy érzelmi hatások fogják érni hogy majd csak rád tud gondolni :D Fuuh na mindeggy.
3/7 anonim válasza:
Nem is tudom. Az első nagyob nyomulós, de ha mondjuk a vállára teszed a fejed vagy a hátad oda nyomod az oldalához az még müködhet is.
4/7 anonim válasza:
Parfüm, kevés ruha, sok érintés, közel ülsz hozzá és dícséred.
5/7 anonim válasza:
tettesd, hogy alszol, és "véletlenül" hajtsd a fejed a vállára :)
6/7 anonim válasza:
de te be jössz neki??
mert ha nem az ilyenekkel csak ártanál
7/7 anonim válasza:
Adj az arcára egy puszit és simizd meg a kukiját :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!