Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek túl a barátságon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl a barátságon?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon jó barátságban vagyok. Sokszor találkozunk, sokat beszélgetünk, mindent elmondunk egymásnak. A sok találka után eléggé megkedveltem.. Sokat gondolok rá.. Fél éve ezen vesztünk össze, mert elmondtam neki, hogy többet akarok mint barátságot, és majdnem elszakadt a barátság, de szerencsére megmaradt. Nagyon összejönnék vele, de nem merem elmondani neki... Tiszta tanácstalan vagyok.. Mi lesz ha ő nem akarja..

2017. jún. 3. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

csak 43as surranóval tudsz túl lépni a barátságon más módja nincs

esetleg a rózsaszín virágos gumicsizma de azt csak végső esetbe vetném be

2017. jún. 3. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok (ill. mennyire érettek érzelmileg)? Neheztel még rád a fél évvel ezelőtti miatt v. már ő is benne lenne a dologban?

Szerintem ne kérdezd meg, h.: "Szeretnél velem járni?" v. "Akarnál a barátnőm lenni?", mert ezek elég bénán hangzanak.

Hagyatkozz a testbeszédre! Figyelj rá/ figyeld meg őt, mint potenciális barátnőt! Azt már tudjuk, h. neked tetszik/bejön, de hogy érez(het) ő?

Anélkül, h. 'beszéltetnéd', döntenie kellene (rólad), hagyd, h. a testbeszéde, a metakommunikációja elárulja a valós érzelmeit.

Mi a reakciója, mikor köszönsz neki, és megpuszilod?

Vagy van olyan, h. átöleled (mert mondjuk vigasztalod) v. átkarolod (mert fázik), v. 'véletlenül' megérinted a kezét, összeér a térdetek?

Olyankor hogyan viselkedik, mit reagál?

Ha jól fogadja a fenti dolgokat, akkor egy búcsúpuszi az elköszönéskor átmehet csókba. Aztán majd meglátod.

Sok sikert!

2017. jún. 4. 15:17
 3/3 A kérdező kommentje:
én 18 éves vagyok, ő 16
2017. jún. 5. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!