Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha osszejott egy sraccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha osszejott egy sraccal akkor miert csinalja meg mindig ezt velem?

Figyelt kérdés

Volt egy csaj, nagyon bejott meg talan en is neki. De nem tudtunk megismerkedni igazan, bevallom kicsit az en hibambol is. Most ez tokmindegy igazabol, a lenyeg hogy par hete van pasija. Viszont ha meglat mondjuk az utcan vagy ilyesmi meg mindig engem nez, multkor is ott setallgatott a pasijaval es kozben engem bamult. De a baratnoi is ezt csinaljak, lehet beszelt nekik rolam vagy nemtudom.

En meg ezt nem ertem, minek nez engem vagy szemez velem ha van pasija, ezzel akar szivatni vagy mi? Ha van baratnom en ra se nezek masra.

2017. jún. 3. 12:37
 1/2 anonim válasza:
Mert gyerekes és/vagy agyilag sérült. Most 27 vagyok, olyan 8 éve volt egy tőlem 3 évvel fiatalabb csaj, aki nagyon szeretett volna velem összejönni. Beszélgettünk egy ideig, néha összefutottunk kutyát sétáltatni, meg ilyesmi, de elmondtam neki már az elején, a közepén, a végén, hogy én tőle semmit nem akarok. De mindig valahogy csak oda lyukadt ki, hogy mi lenne, ha... egyszer meguntam, aztán közöltem vele, hogy inkább hanyagoljuk egymást. Töröltem, tiltottam mindenhonnan, a telefont nem vettem fel neki, SMS-eire nem válaszoltam. Azóta is, ha meglát, hogy egyedül sétálok a városban, hangosan felnyerít. Pedig már 24 éves. Még akkor is, ha a pasija ott van mellette (nem egy volt már neki azóta). Ha a barátnőmmel sétálok, akkor meg csak kussol és úgy néz ránk, mint a véres rongyra. Annyira szánalmas. :D
2017. jún. 3. 13:10
 2/2 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy ez a defektes paraszt azóta óvónő lett. Rábíznád a gyerekeid? :D
2017. jún. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!