Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? (16L)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? (16L)

Figyelt kérdés

Kb egy fél éve nagyon tetszett egy fiú (16F) de ő is és a barátai is nagyon utáltak. Mindig próbáltam beszélni vele, segíteni neki mindenben, és törődtem vele mindig. De ő rám se nézett sokszor.(Nem volt barátnője és most sincs) Aztán amikor végleg feladtam és már semmi érdeklődést nem mutattam iránta kezdett megváltozni.. Most ő jön oda hozzám beszélni meg stb. De engem már tényleg nem érdekel mert eleget szenvedtem miatta. Szóval azt akarom kérdezni hogy miért van az hogy csak akkor kell egy lány valakinek ha már nem foglalkozik a fiúval? Én a fél év alatt külsőleg és belsőleg se változtam meg.

Fiúk szerintetek ez miért van? És lányok volt már veletek ilyen? Előre is köszönöm☺

2017. jún. 3. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
az embereknek általában az elérhetetlen kell mindig, látta rajtad hogy elvesztetted az érdeklődésedet iránta teljesen és újra felakarja kelteni, de nincs rá garancia hogy ezek után ne szarjon le megint, szóval jól teszed hogy nem törődsz vele.
2017. jún. 3. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
mert még kisfiú szinte gyerek, ne várd hogy férfiként tudjon viselkedni
2017. jún. 3. 14:15
 3/4 A kérdező kommentje:
1-es igen már nem törődök vele. Tudok uralkodni az érzéseimen, és biztos hogy nem fogom hagyni hogy mégegyszer ez történjen. Csak azt nem értem hogy miért pont akkor kell közelednie amikor már nem akarom :/
2017. jún. 3. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Pont ezért akar közeledni amit #1 leírt:

"látta rajtad hogy elvesztetted az érdeklődésedet iránta teljesen"

2017. jún. 4. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!