Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk 80%-a miért tekinti a lányokat tárgynak?
Figyelt kérdés
Úgy beszélnek róluk, mintha kocsik lennének (Ez a csaj nagyon "fullos", annak nincsenek jó mellei). Persze én is megnézem a lányokat, de ők is emberek, egyenrangúak és nem trófeák! Vannak csinos, formás lányok, vannak ducibbak, de sosem mondanám egyikőjükre sem, hogy "fullos" meg hogy "dögös", inkább csinos, cuki, aranyos, beleszeretem, tetszik nekem. Lányok, titeket zavar, ha fullosnak neveznek vagy kicsúfolnak?
Szerintem ez nem tárgynak tekintés, hanem egy újabb, fiatalok körében gyakori nyelvezet. Tehát mondjuk a csinos és a "fullos" egészen más szó, de érzelmileg és értelmileg ugyanaz áll mögötte.
2017. jún. 2. 20:07
3/12 anonim válasza:
Vannak emberek akik szeretik felsőbbrendűnek tudni magukat, valószínűleg csak így kapnak hasonló társaiktól figyelmet. Mert ugyebár ez csak a figyelem felhívásról és az önigazolásról szól. Viszont én korántsem gondolom, hogy a fiúk 80%-a ilyen lenne. Az ember olykor belefut egy-egy ilyenbe, de ugyanúgy elmegy 20 másik normális mellett, akiket lehet észre se vesz mert nincs nagy hangjuk.
Ha valaki fullosnak nevezne mikor elmegyek mellette valószínűleg egy jót mosolyognék magamban. Nem fogok leállni kisfiúkkal vitatkozni és magamra se veszem. Megkímélem magamat ezektől a felesleges problémáktól. Ha ő attól érzi jobban magát, hogy odaszólt (mert ugye ehhez nagy bátorság kell) a haverok előtt és ez olyan nagyon vicces hogy húú, hát egészségére. Én nem leszek semmi jónak az elrontója, az ő problémája a figyelem hiány nem az enyém.
2017. jún. 2. 20:11
4/12 anonim válasza:
Kérdező miert szerinted a mai csajok minek néznek minket?
2017. jún. 2. 20:13
5/12 anonim válasza:
he?
2017. jún. 2. 20:18
6/12 anonim válasza:
Miért a 80% felől érdeklődsz?-_-
2017. jún. 2. 20:19
7/12 anonim válasza:
Mert a lanyok 80... Na jo inkabb 90-95%-a nem erdemli meg, hogy maskent kezeljek. Vagy eszmeletlen gyerekes, vagy ribi, vagy szornyen buta. Eletemben eddig joforman 1 lanyt ismertem aki realisan latta a dolgokat, es nem valami csicsas alomvilagban elt. Aki le akar pontozni mert szerinte felhaborito hazugsag amit valaszoltam, az irjon nekem elotte es mutassa meg milyen ertelmes, es realis gondolkodasu, kivancsi vagyok.
2017. jún. 2. 20:30
8/12 anonim válasza:
Én felnézek rájuk:D, de én mondom: egyes ismerőseimet nézve ha úgy kezel titeket mint egy kocsit akkor azt becsüld meg:D
2017. jún. 2. 20:35
9/12 anonim válasza:
mert egy tárgy nem lehet szép, csinos, izléses, gyönyörű, aranyos vagy cuki??
főleg meg egy tárgy nem tetszhet nekem??
úr isten hogy beszélsz a lányokrol???
mért tárgyiasitod le őket???
amugy meg kinek meddig jut el a szókincse
2017. jún. 2. 20:59
10/12 anonim válasza:
attól még hogy valaki azt mondja, hogy "annak nincsenek jó mellei" vagy "Ez a csaj nagyon "fullos"" attól még nmem tekinti tárgynak. Csak a tulajdonságait mondja el. Ennyi erővel amikor te megnézel egy fiút, mondod pl, hogy "de magas" vagy "de izmos", "de hülye az arca", te is tárgyiasítod a fiúkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!