Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van még remény?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik és ezt ő is tudja/sejti. Jól elszoktunk lenni és viccelődünk, nevetünk, csipkelődünk egymással, de van olyan nap, hogy hozzám se szól. Viszont többször volt már olyan, hogy mindkettőnknek későn jött a busza, így kisétáltunk a nagy állomásra, mivel bőven volt idő és nagyon jól elbeszélgettünk, még bizalmasabb dolgokat is elmondott nekem és a jelenlegi párkapcsolatáról is beszélt. Többször dicsértem már hogy milyen szép (na persze túlzásokba nem esek, mert az meg idegesítő lehet számára), viszont nem csak azért mondtam, hogy a kedvében járjak, hanem mert tényleg úgy is gondolom. Egyszer mondta is, hogy a barátjának tart és megbízik bennem és, hogy egy őszinte embernek tart. Van még így esélyem nála, hogy van barátja?

(Ui: Jövőre érettségizünk, 17F & 18L (osztálytársak vagyunk)

2017. jún. 2. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak két dolog. Első, ha szereti a barátját akkor semmi esélyed. Második, ha van barátja akkor azt fogadd el és ne próbálkozz semmivel, mert nem is illik plusz mivel tudja, hogy tudod, hogy van barátja és te ennek ellenére is nyomulsz akkor el is vágod magad nála.
2017. jún. 2. 19:13
 2/4 anonim válasza:
Nincs
2017. jún. 2. 19:34
 3/4 anonim válasza:
Szia! Velem ugyaneeez, nincs esely bocsi, en sem jovok ossze a sraccal, pedig marhara bejon 16F
2017. jún. 2. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én 5 éve ismerek 1 lányt akinek az utóbbi 1 évben udvaroltam, amikor megkérdeztem volna tőle, hogy lehetne-e több is közöttünk akkor tudtam meg, hogy 2 hete barátja van. Azóta én is elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Erre azt mondta, hogy sajnálja, hogy nem vette észre a jeleket. De még nem adom fel, ezek szerint szívesen összejönne velem. 20F és 19L.

Helyzettől függ a válasz és hogy milyen régi a kapcsolata.

2017. jún. 4. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!