Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondta a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta a barátom?

Figyelt kérdés

A suliban beszélgettünk páran, és olyan téma volt, amihez nem értek, de elmondtam a véleményem. Jó, butaság volt, de ez mellékes. És a pasim mindenki előtt leoltott, hogy én csak egy lány vagyok, ne gondolkozzak, hagyjam meg a férfiaknak ezt. Meg, hogy ez az ő kiváltságuk.

Nem értem, miért kellett leégetnie ennyire a haverjai előtt. A másik lány köpni-nyelni nem tudott, amikor a barátom lehurrogott. A többi srác meg vihogott.

2017. jún. 2. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó pasid van le a kalappal. Annyit mondok hogy sokáig nem lesztek eggyütt ha már most mások előtt leéget..szép dolog tőle..
2017. jún. 2. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Most mondta, hogy a fiúk többet érnek a lányoknál.... hogyan lehetsz ilyen nyomorékkal együtt? "Ez a férfiak kiváltsága" ha ez a mondat olyan beszélgetés közben történt meg ahol arról beszélgetettek, hogy hogyan rakják bele a farkukat a csajokba akkor oké, de bármilyen más beszélgetésnél ez elfogathatatlan.... komoly minden lány ilyen életképtelen, hogy ilyen f@**okkal jönnek össze?
2017. jún. 2. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2-nak igaza van
2017. jún. 2. 12:58
 4/11 anonim válasza:
Szerintem egyik verzió, hogy oltári bunkó a barátod, a másik pedig hogy azt hiszi ettől lesz "menő" a haverjai előtt. Ha más társaságban vagy többször is csinál ilyet (értelmesen megbeszéled vele a történteket és hogy téged ez zavar, akkor is így beszél) valószínűleg nem nézi túl sokba a nőket... nálam ez rég szakító ok. Ha nincs egymás iránti tisztelet értelmetlen a kapcsolat
2017. jún. 2. 12:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra, hogy kidobom, mert egy hónapon belül már a második durva beszólása volt ez. Az elsőnél megölelt a suliban, és az osztálya előtt megmarkolta a fenekem, hogy "nézzétek, ma van rajta először tanga". Majdnem elsüllyedtem szégyenemben, de azt mondta, nem lesz több ilyen.
2017. jún. 2. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Aztán mégis volt. Ha vele maradnál még rosszabodhat is a helyzet.
2017. jún. 2. 13:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Biztos nem változik meg?
2017. jún. 2. 13:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg négyszemközt aztán meglátod mitovább de mindig légy résen
2017. jún. 2. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Te csak egy trófea vagy számára. Legyen már benned annyi önbecsülés,hogy találsz jobbat nála. Ha megbeszélés után is bunkóskodik veled,akkor égesd le te is a barátai előtt,azután meg dobd. Lelombozza majd az egóját :)
2017. jún. 2. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert a barátod egy arrogáns fas*kalap röviden, kifejthetném hosszabban de felesleges lenne, mert nő vagy és nem értenéd meg (ezt mondanám, ha a barátod lennék és én is olyan szinten egómániás se**fej lennék mint ő) de mivel nem vagyok az, csak szimplán rátok hagyom a dolgot, nem fárasztom magam veletek, te jöttél össze vele és a te problémád így neked is kell kezelned és nem nekem.
2017. jún. 2. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!