Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hosszú viták után sem jutottun...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú viták után sem jutottunk előre párommal egy kérdésben, így megkérdeznélek titeket is, mi a véleményetek (szituáció lent)?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 9. osztály óta jóban vagyok. Vonaton együtt szoktunk utazni még 2 lánnyal. Jókat szoktunk nevetni, és voltak már bizalmasabb témák is amiket megosztottunk abban a társaságban amit előbb írtam. Suliban megvan a saját társasága, így ott nem nagyon szoktunk beszélni, vár néha mellém ül, hogy mi van velem. Barátom szerint szerelmes belém, szerintem viszont nem. Minden lányt végigölelget, meg fogdos, de ugye én ezt nem hagyom neki, és párom szerint ez is egy jele annak, hogy különleges vagyok neki. Szerintetek is neki van igaza és szerelmes belém? Mert én nem tudom elhinni...

2017. jún. 2. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, de ha mégis... amíg nem viszonzod, nincs vele gond.
2017. jún. 2. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem barátodat, én az ilyen féltékenykedő típusoktól inkább elmenekülnék. Vele vagy együtt, mert őt szereted, ennek a srácnak meg nem hagyod hogy fogdosson meg ilyenek. Mi egyéb kell még neki?
2017. jún. 2. 11:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta zavarja, hogy ha rám néz, mert biztos nem a szemembe néz, és ha mellettem ül akkor sem barátkozás miatt teszi. És úgy gondolja nem kéne vele (de más fiúval sem) beszélgetnem.
2017. jún. 2. 12:02
 4/6 anonim ***** válasza:
A palid egy hülye...
2017. jún. 2. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
És akkor ez ellen mit próbál tenni? Ha őt az zavarja, hogy a srác néz téged, akkor a sráccal beszélje meg, mert nem a te hibád. Én a helyedben szakítanék egy ilyen hülyével már ne haragudj
2017. jún. 2. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerinte nekem kéne tenni ellene, ne hagyjam hogy mellém üljön, meg ne kezdeményezzek vele beszélgetést...
2017. jún. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!