Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik a. Másodunokatesóm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a. Másodunokatesóm?

Figyelt kérdés

Oké.. Először is. Tudom. TUDOM, HOGY NEM KELLENE. De nagyon tetszik, viszont ő nem tudja, de sejti, mert adtam neki jeleket.

De tuti visszautasítana..

Áh! Nem, nem szabadna ezt éreznem, el kellene felejtenem! Ugye? Nem mehet ez így tovább.. El kellene felejtenem? Mit tegyek? Áhjj..

2017. máj. 31. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg nem lattam de ha az boldogit akkor igen huznám...
2017. máj. 31. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Unokatestvérrel engedélyezett a házasság, szóval semmi akadálya, maximum kicsit furcsállnák a családtagok.
2017. máj. 31. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
hogy gyütt ez?
2017. máj. 31. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Hagyd. Vagy mozdulj rá. Ami jobban esik.
2017. máj. 31. 22:53
 5/6 anonim válasza:

Először is bocsi a kései tanácsért (ha nincs már jelentősége ne olvasd tovább).

DE: szerintem az érzelmek olyan dolgok, amiket nagyon nehéz kordában tartani, ugyanakkor befolyásuk lehet pozitív kinenetelű (is). Az érzések nagyrésze - mint ez is - nem abba a bizonyos "szabad-nemszabad" kategóriába tartoznak, így egyáltalán nem gáz ha ilyen érzelmeid vannak. Ha minden igaz ez a dolog teljesen normáli lehet részedről. (Akár nézz utána neten.)

A "válaszok" amiket adunk a kérdésekre inkább csak tanácsok, azaz ha megfogadod megfogadod, ha nem nem. Én a te helyedven bátran ugyan akkor óvatosan közelednék. Pl: jeleket adsz neki és figyeled az ő reakcióit, amiből kis szerencsével sok mindenre következtethetsz. Ám vigyázz, mert rossz esetben akár a családi ágaitok is rossz szemmel nézhetnek egymásra.

Nagyon remélem, hogy nem rettentettelek el. Ezenkívül sok sikert kívánok.

Ui: én is hasonló cipőben járok, úgyhogy "üdvözlöm kolega". :)

2017. jún. 8. 00:08
 6/6 anonim válasza:
Előfordul az ilyen nincs ebben semmi kirívó. Négyszemközt beszélj vele ez senkire nem tartozik kettőtökön kívül, csak így tudod meg hogy elutasítana-e.
szept. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!