Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Valaki tipp?
Na az van hogy van egy cigány lány. Én előtte eléggé rasszista voltam velük szemben de megváltozott a véleményem. Legalábbis róla. A többiről nem igazan. Ő nálam két évvel fiatalabb de valami eszméletlen jól néz ki. Tizenöt éves letere olyan alakja van hogy menten el tudnék élvezni mar a puszta látványától. Az utolsó kb három hónapban egy kicsit közelebb kerültem a lányhoz de nem vittem magam semmire. Megtudtam hogy a lánynak meg nem engedik a szülei hogy legyen barátja de hat most mit csináljak? Várjam meg meg betölti a tizennyolcat vagy mi a fasz? A suliban sokszor volt mar ugy hogy egészen "véletlenül" letapiztam. Vagyis o ugy tudta h véletlen volt😂. Van két bátyja akikkel nem szívesen packeznek mert hat... Szépen mondva kivernek belőlem meg a szart is. Bar en se vagyok az a nyapic seggnyaló de azért látszik köztük es köztem a különbség. A lánynak az anyjával mar találkoztam egész jo fej. Az apjától mar inkább tartok mert elég nagy darab... Egész okos lány nemrég mesélte hogy csak azt a hármas matekot kellene kijavítani. Nem is hanyagolja el magát. Látszik hogy a normálisabb ciganyokhoz tartozik de hat na. A cigany az cigany. Ma amikor jöttünk ki szünetre hallottam ahogy a barátnőjével beszél ciganyul. Meg kérdeztem tőle hogy mennyire tud erre o hogy szinte perfektul tud. Erre nem igazan tudtam mit mondani mert hat egy magyar gyerek most mit beszeljen a cigany nyelvről?!??! Látszik amúgy róla hogy o ugymond "kivalik" mar csak azért is mert nem olyan mint egy másik cigany a suliból. Nem szokott vissza szólni a tanárnak de meg hozza jo jegyei is vannak. Nem tom h most mit csináljak mert tényleg tetszik a lány csak hat nem tudom hogy mit kezdjek ezzel a "nem lehet meg barátja" dologgal. Valaki tipp?
Amúgy meg bocs mindenkinek es telorol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!