Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akar?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar?

Figyelt kérdés
Van a suliban egy fiú, aki egy évvel idősebb tőlem. Én tizenhat éves vagyok ő meg tizenhét. Járt az egyik barátnőmmel, (a lánnyal csak egy osztályba járunk és néha elszórakozunk) de csak egy hete derült ki, hogy már egy hónapja szakítottak (megjegyzem másodszorra). A fiú mostanában egyre közelebb került hozzám. Társaságunk megegyezik így még véletlen sem tudjuk egymást elkerülni. Már régebbről is tetszett a fiú, de ezt csak a legjobb barátnőm tudja. Nem tudom, hogy mit csináljak mivel már egy csomó mindennel bepróbálkozott. Gondolok itt most egy ölelésre és egy puszira. Olyan is volt hogy a buszon (mentünk Pestre a többi társasággal együtt) és megfogta a kezem. Leghátulra akartunk ülni de mivel nem jutott mindenkinek hely így kettes székekre ültünk. Ő mellettem foglalt helyet. És... Még most is úgy gondolok arra a napra, hogy te úr Isten... Az egész utat végig beszélgettünk, és feletébb sokat nevettünk. Az előtt is tudtam, hogy vicces na meg jó fej, de így, hogy kettesben voltunk még inkább beigazolódott róla. Tegnap este mikor haza kisért, (két utcával fentebb lakik) meg akart csókolni. De én a nyomi fejemmel pedig beparáztam és elfordítottam a fejem, így csak egy arcra puszi lett belőle. Ma amikor mentem suliba, látszott rajta, hogy zavarban van és, hogy nem tudja hova tenni a tegnap estét. Nem tudom mit csináljak alig akart hozzám szólni és szavakba nem tudom leírni, hogy mennyire rosszul esett. Nem akarom a lányt megbántani mert már több éve is ismerem (általánosból) és annak idején mikor elsőre szakítottak én tartottam benne a lelket... Fogalmam sincs, nem akarom, hogy azt higgye hogy elvettem a barátját tőle. Mert ez egyáltalán nem így van. És tudom hogy ez az egész őrület egy hete történt, de nekem többnek tűnik mint egy hét...

2017. máj. 29. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Tipikus középsulis sztori.

Gyógyír:

-hagyjátok a srácot, te elfordítod a fejed de azért akarod is.

-a barátnőd szakít vele oda-vissza de azért tartani kell benne a lelket

-s fogadni merek a srác még mellettetek 10 más csajt is fűz.

Tudom én, én is így csináltam XD

Sok nőm volt már nekem gyerekek, csak az a baj túl válogatós lettem :(

2017. máj. 29. 16:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha attól félsz, hogy megsérted a lányt akkor hagyd a fiút, ha úgy érzed, hogy működne a sráccal és nem foglalkozol azzal, hogy ki mit gondol akkor pedig tudod mit kell tenned.

18F

2017. máj. 29. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!