Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ennyitől benedvesedtem?
Osztálykiránduláson este átmentem ahhoz a fiúhoz akit szeretek.Többen is voltak a szobában,filmet néztek.Én lefeküdtem a fiú mellé és megfogta a kezem.Persze nem volt ellenemre "megengedtem" neki vagyis én is megfogtam és összekulcsolva a kezünket feküdtünk az ágyban.Néha amikor simogatott egyszerűen annyira felizgatott,hogy nagyon benedvesedtem.Persze csók meg ilyesmi nem volt,korainak is gondolom és várni szeretnék vele.
15/l
Szóval a kézfogástól nedvesedtél be XD Hát akkor veled se érdemes kezetrázni :D
De jobb mint a ami a legtöbb nőnél van hogy már daruval sem lehet elérni semmit. Szóval semmi gond.
mekkora egy ... vagy te, #4
nem gondolod, hogy talán éppen azért elég neki ennyi is, mert amúgy nem éli ki a vágyait?
tök normális, kérdező
# 5
Akkor figyelmedbe ajánlom az előző válaszomat is, remélem nem jelent neked problémát a szövegértés!
Teljesen természetes. Csak míg egy fiú büszkén meséli, hogy megfogta a csaj kezét és már attól vígan meredezett neki a gatyájában, addig egy lány nem meri kimondani, ha ő is élvezi a másik érintését. Pedig miért is ne tenné. A ferromonok és hormonok működnek, és a működésüknek ez az eredménye.
Inkább ne is ezzel foglalkozz, hanem beszélgessetek a sráccal, töltsetek el időt kettesben.
Ez a normális rendje, teljesen rendben vagy.
"Azért ennyire nem kéne kiéhezettnek lenni."
Te még nem láttál olyan 1-2 éves gyereket, aki valamivel, pl. plüssjátékkal dörgöli magát, majd elhomályosodik a tekintete. Akkor ők is ki voltak éhezve?
IGEN normális, az előző negatív válaszolóknak valószínűleg még köze sem volt nőkhöz, vagy nagyon gyengék az ágyban :)
nyugi normális
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!