Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak kihasznált, vagy tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznált, vagy tényleg jelenthetek neki valamit?

Figyelt kérdés

Sohasem voltunk együtt, de nagyon sokat beszéltünk (hosszabb-rövidebb) szünetekkel. Azóta barátnője lett, megszakadt minden kapcsolat 2,5 hónapig, de egyik este véletlen összefutottunk (volt benne alkohol). Beszélgettünk, majd amikor indulni készült, egy érzéki öleléssel és nyakrapuszikkal váltunk szét. Nem sokkal később kaptam egy üzenetet, hogy csókolózzunk még egy utolsót. Belementem, mivel már rettenetesen hiányzott.

Újabb 1 órát töltöttünk el, és ezúttal a csókok között mondott érzelmes dolgokat.(Tehát megcsalta a barátnőjét velem). Attól félek, most csak (és mindig is) kihasznált engem, mert tudta, hogy van esélye nálam. Mi a véleményetek?

2017. máj. 27. 18:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen. Legszívesebben ezt tenném (tisztában vagyok vele, hogy a világ legaljasabb cselekedete lenne ez), de nem tenném meg. Maximum akkor, ha nagyképűen viselkedne velem szemben, a srác miatt és próbálna beégetni előtte. Habár így is eléggé leszégyenültem önmagam előtt.
2017. máj. 28. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:

#11; A srác előtt sem tudnál jobban beégni,ugrottál egy szavára.

Legalább tanultál belőle?

2017. máj. 29. 10:42
 13/13 anonim válasza:

Ebbe sajnos nehéz segíteni mivel nem ismerjük azt a személyt nem tudjuk hogy hogy érez milyen típus érzelmes vagy inkább ilyen kemény stb...

Szóval ezt neked kell eldönteni mások elmondhatják a tapasztalatukat de nem ugyan arról a személyről lesz szó

2017. máj. 31. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!