Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok erre egy jó tanácsot? (több embertől is elfogadnék. )
Az a helyzet hogy beleszerettem a tanáromba és már volt is pár kérdésem vele kapcsolatban itt gyk-n.
A tanár tudja hogy én szeretem de ez csak egyoldalú.
Volt mikor nagyon megviselt a hiánya, volt mikor nagyon örültem mikor rá gondoltam (az emlékek miatt) és vagy azért mert beszélgettünk...
Az a helyzet hogy én már próbáltam más fiúval ismerkedni de sosem jött össze az hogy együtt legyünk vagy a fiú miatt, vagy miattam...Hiába ismerkedtem én mindig csak a tanáromat szeretem.Már fél év eltelt és sehogy nem sikerült eddig... Pedig még elfoglaltam is magam de csak olyankor is rá tudok gondolni és ha nincs velem akkor egyre jobban erősödik az az érzés hogy szeretem.Nagy valószínűséggel évzárón találkozok vele utoljára... Pedig jól kijövünk és jól eltudunk beszélgetni, csak nem tudom hogy nyári szünetben mi lesz nélküle és tovább... Az a baj hogy megint érzem egyre jobban hogy megcsókolnám de nem tehetem meg és iszonyatosan szeretem.Úgy érzem hogy más nem kell nekem, pedig egy csomó fiúval megismerkedtem és vannak normális fiúk is, de nekem csak a tanár kell aki nem lehet az enyém ugyebár.Már mondtam neki hogy megpróbálom elfelejteni de sehogy nem jött össze... Pedig tényleg próbálkoztam amivel csak lehetett, de még csillapodni se csillapodtak az érzéseim.
Kérem segítsen valaki, mit csináljak?
Majd jön egyszer egy olyan fiú, aki elfeledteti. Még nem találtad meg. Megeshet, hogy ez hosszabb folyamat. Tedd azt, amit eddig tettél.
Egyszer úgyis elballagsz és aztán vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!