Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szájrapuszi és a csók között?
Ugye nem te vagy az aki múltkor megkérdezte a kajás topikban mi a különbség a lángos és a palacsinta között?
22F
A szàjra puszi rövid èrtisè a kettőtök ajkànak , a csóknál az ajkak is mozognak , sokkal tovàbb tart a puszi egy pillanatàhoz kèpest
Egy kedves tini lànytól simàn jelentheti a kezdeti szinpàtia kialakulàsát vagy a szeretet jelèt ( már a korodból kiindulva )
;)
jajj istenem, most válaszolhatnék kedvesen is, de nincs energiám egyszerűen ...
23:49-kor tetted ki a kérdést, már ágyban lenne a helyed :) ne ásd bele magad egyelőre ebbe a témába, mert még nem neked való, nehogy baj legyen belőle
egyébként ha ilyen hülyeségeket van kedved kérdezni, ajánlom figyelmedbe a Google nevű találmányt, magam is meglepődtem de ezt a kérdést is már feltették korábban, nem is egyszer, úgyhogy szemezgess onnan, biztos találsz korrekt választ :)
a Google képkereső funkciójával pedig képeket is találhatsz bármilyen témában, ami csak eszedbe jut, de azért csak okosan :)
kedves hetes, elárulnád hogy miért gondolod azt, hogy egy beképzeld f**z vagyok?
feleltem a kérdésre, szerintem ha a kérdező rákeres a megadott forrásokra, abszolút kimerítő választ fog kapni a kérdésére, és még válogathat is.
plusz megjegyeztem, hogy egy olyan korú embernek, akinél a feltett kérdés kérdésnek minősül, egészségesebb volna, ha éjfélkor már aludna :) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!