Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a baj, talán nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, talán nem szeret? 😔

Figyelt kérdés
5 hónapja járunk barátnőmmel és én nagyon szeretem őt,de én már nagyon szeretnék vele lefeküdni de ő nem akar vele és nem tudom szeret-e mert másban nincs semmi gond mindig ölel fogja a kezem és majd nem egésznap csokolozunk azt is hadja h fogdosam és én már nem értem h mit akar tőlem légyszi adjatok tanácsot!!!

2017. máj. 24. 22:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Te Kanos állat.. még nincs felkészülve erre! Ha nem akarja még, hagyd. Ti férfiak.. 😑
2017. máj. 24. 22:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szexelni nem akar dikk nyugodjál már le inas. Hány évesek vagytok?
2017. máj. 24. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom, olyan 14-15 évesek lehettek. Ennek a korosztálynak még nem való a szex, ő gondolkodik helyesen, te pedig nem.
2017. máj. 24. 22:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Higgy neki, neki van igaza, várj még ezzel, nincs itt az ideje.
2017. máj. 24. 23:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

az előttem lévők már frappánsabbnál frappánsabb módon leírták a történet lényegét, elég nehéz érdemben tartalmat hozzáadni már

leírtad, hogy nincs semmi gond, egész nap egymást nyalogatjátok, minden szipi-szupi, csak d/gni még nem akar .. na puff neki ... akkor talán nem kéne erőltetni, és megvárni amíg ő is szeretné ... úgy lesz az igazi egyébként is. feltéve ha szempont neked, hogy neki is jó legyen. szóval addig csapjad ki ha nem bírsz magaddal, de ne erőltesd

2017. máj. 24. 23:23
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Édes f.om...
2017. máj. 24. 23:44
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
A csaj helyében kidobnálak...
2017. máj. 25. 08:50
 8/12 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok ő 17.....
2017. máj. 25. 16:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt az lenne h én csak dugni akarok és erőltetem hát egyáltalán nem erőltetem nem erről van szó csak én szeretném, de én azt meg értem h ő nem és evel nincs bajom a fenti cim a lények h akor most szeret-e vagy mégse
2017. máj. 25. 16:17
 10/12 A kérdező kommentje:
És igen azt akarom h neki is a legjobb legyen! :)
2017. máj. 25. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!