Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cyrano kérdése:
Akar valamit vagy lemondott róla már?
Figyelt kérdés
Új osztályba kerültem és első félévbe még csak szemeztünk sokat és jóba voltunk de nm léptem és összejött 1hétre egy sráccal én meg feladtam.most meg ölelget meg néha ütöget és szemezúnk de állitolag van barátja mit csináljak?2017. máj. 24. 15:48
1/1 anonim válasza:
Először is, győződj meg róla, hogy van-e barátja, vagy csak állítólag... Ha meg esetleg kiderül, hogy nincs pasija,akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!