Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

(Bocsi, hogy megint felteszem ezt a bizonyos kérdést, amit napi 8× kiírnak...)

Szóval! Van egy fiú az osztályomban, akit már egy ideje figyelgetek, de nem tetszett komolyabban EDDIG.

De most kb. úgy 4 napja talán egy kicsit szerelemes is lettem....

Úgy történt, hogy suli után csak Én, Ő, és egy 3. szémély maradtunk ott az osztályunkból. Nagyon sokat nevettünk, (a ,,3. személy egy fiú volt, de mindig el-elment valahova 😮) beszélgettünk. Amikor elment focizni megkérdezte,hogy vele megyek-e? Meg sokat mosolygott rám...

Ezeken nagyon meglepődtem, ugyanis nekünk nem sok volt eddig a napi kommunikációnk.

De! Viszont ott van egy másik lány is.... Állandóan letapizza, fogdossa, és egyéb fajta dolgokat csinál... (Bár ezt szegény láthatóan nem nahyon élvezi.) -ezzel csak az a gond, hogy ez a bizonyos lány magasabb nálam, ,,vagányabb", jóban van a fiúkkal. (Én is jóban vagyok veleük, csak Ő az a tipikus olyan lány, aki mindent megtesz azért, hogy Ő legyen a középpontban, minden fiú őt szeresse. "tipikus kezdő ri**nc.)

És ennek a kérdésnek az lenne a lenyege, hogy arra vagyok kíváncsi, nektek mi a véleményetek, bejöhetek-e neki?

Bocsi a kisregényért.. 😦

2017. máj. 20. 20:50
 1/1 anonim válasza:
100%
Szerintem szimpatikus vagy neki.Esetleg tegyél fel neki keresztkerdeseket ha továbbra is beszélgetni fogtok,de előtte bizonyosodj meg rola h ez nem csak egy fellángolás reszedrol.Aztán ha úgy alakul neked kell eldönteni hogy bele e mesz abba a hibába hogy osztalytarssal osszejonni,A másik lánnyal ne foglalkozz ha te kellesz neki nem számít hogy ő kinek kell😉
2017. máj. 20. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!