Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban, egy évfolyammal alattam jár, és tetszik nekem, viszont ez fordítva nem biztos, hogy igaz.

Mindig nagyon jól elbeszélgetünk, szinte mindenen nevet, amin mondok, bár állítólag ő mindig ilyen. Engem vicces embernek mondanak, nincs az a valami amiből én ne tudnék viccet csinálni.

Mindig viccelek vele, persze nem sértésből, hanem csak játékosan, a vicceimet nem szoktam komolyan gondolni. Ő, hogyha vele kapcsolatban mondok neki egy gonosz viccet, amiben tényleg semmi sértő szándék sincs, elkezdi ütögetni a karomat, szintén játékból, nem erősen. Gondolom ez ilyen lányos hülyeség, de akkor is.

Én próbálok minden megragadható alkalmat arra fordítani, hogy találkozhassak vele a folyosón, mert úgy érzem elkezdtem érezni iránta valamit. Ő köszön is mindig nekem, ismerjük egymást, mert közös szakkörre járunk a suliban. Én, amikor meglát próbálok úgy tenni mintha nem figyelnék rá, hátha nem tűnik fel neki, de szerintem így csak még gyanúsabb neki.

A másik dolog amiben bizonytalan vagyok, az az, hogy van-e barátja. Tudom furcsán hangzik, de ha már eljutottál idáig, gondolom érdekel (vagy csak véletlenül megpillantottad, továbbolvasod, és mész le trollkodni, hogy "hallod, hogy vagy ilyen hülye?". Kérlek ne!), az az, hogy gyanakvom megy srácra, aki vagy a bátyja, vagy a barátja. Mindig vele megy el a suliból, ő kíséri el, bent marad nyolcadik óra végéig, hogy megvárja, és együtt menjenek el. Szóval vagy a bátya, aki ,,hazaviszi", vagy a barátja, aki megvárja, hogy még többet legyenek együtt. (Szünetekben nem szoktam őket együtt látni) Persze ez nem zárja ki, hogy ha a testvére, akkor van-e sulin kívüli barátja, vagy nincs.

Én a magam 175 centijével, és 78 kilómmal nem tartozom a karcsúak közé, de voltak már belém szerelmesek az évek során, és akkor is ilyen volt a testalkatom. Én jófej vagyok, őszinte, az osztályban nekem van az egyik legjobb humorérzékem, lányokkal az önbizalmamat még fejleszteni kéne.

Szerintetek van esélyem nála? Honnan tudhatom, hogy ő hogy érez? Hogy tudnám magam megkedveltetni vele?

14/F

2017. máj. 18. 20:30
 1/2 Franklin116 válasza:
Nézegesd őket ( a kezüket,csókolózás....) Szerintem előbb érdeklődj attól a sráctól kérdezd meg vkitől a vezetéknevét hasonlísd össze és ha azonos a lányéval akk tesók. Ha azonos menj oda a lányhoz és híbd meg egy fagyira vagy mozira.
2017. máj. 18. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, hogy kétszer is elolvastam és most azon gondolkozok, hogy nem én írtam-e ki ezt a kérdést, mert minden pontja velem is így volt.

Adok neked egy tanácsot! Ne várj sokáig! Lépj ebben az ügyben, mert ha nem úgy fogsz járni, mint én! Elszalasztottam a sok tököléssel életem szerelmét és most már nincs esélyem! Bánhatom egész életemben!

16/f

2017. máj. 18. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!