Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szedjem fel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba,évfolyam társak vagyunk és nekem nagyon bejön meg kezdek iránta valamit érezni csak hát én is lány vagyok szóval nem biztos hogy fel tudnám szedni.:D Nem tudok róla semmit köszönő viszonyba se vagyunk,csak a nevét tudom be is jelöltem facebookon de nem jelölt vissza.:D Páran tudják rólam hogy a lányokat szeretem és azt is tudják hogy nekem bejön a csaj és ők azt mondják hogy menjek oda hozzá és tök gáz hogy csak messziről bámulom.:D De oda menni meg nem merek mert mindig az osztálytársaival van és tök kellemetlen lenne neki is meg nekem is hogy oda mennék.Szóval mit kellene csinálnom?És ha egydül lenne nem lenne ott senki milyen szöveggel menjek oda hozzá?

2017. máj. 18. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan osztálytársad(akivel te is jóban vagy) aki szokott beszélgetni ezzel a lánnyal?Mert akkor oda mehetnétek hozzá együtt,és könnyebben tudnál vele beszélni.
2017. máj. 18. 19:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Két osztálytársam jóba van vele de azokkal meg nem nagyon szokok beszélgetni :/
2017. máj. 18. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyelek meg de cuki vagy O.o

Első és legfontosabb szabály: ne rohandd le az érzelmeiddel.

Csak próbáld megismerni, hagyd, hogy ő is megismerjen téged.

Suliba jártok ez rengeteg témát ad nektek. Kedvenc óra vagy, hogy melyik órát, tanárt nem kedvelitek stb. Ez egy jó kiindulási pont. Ha egyedül látod menj oda hozzá, ha folyosón van akkor kérdezd meg, hogy merre van az x szamú osztályterem vagy xy tanár vagy ilyesmi. Utána megkérdezheted, hogy kire vár vagy mit csinál ott egyedül :) Nem kell azonnal órákat beszélgetnetek, csak pár szó és kész. Utána már ha találkoztok a folyosón nyugodtan oda köszönhetsz neki, nem fogod hülyén érezni magad :D

Sok sikert csajszi ;) kis cukker :*

2017. máj. 18. 19:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :)
2017. máj. 18. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Úgy ahogy leejtetted... Mintha egy rágós papírról kérdeznél kb. elég gáz -.-,
2017. máj. 20. 15:34
 6/10 mogyoroka válasza:
Szia...nem kell felned legyel normalis ne tamadd le magyarazd el neki a dolgokat esetleg adj neki idot mert ehez nincs hozza szokva stb...bizz magadba...vallald fel magad...nem kell felni😃...csak batran!sok sikert
2017. máj. 27. 21:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2017. máj. 28. 08:10
 8/10 anonim válasza:
na? történt valami?
2017. júl. 6. 17:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Annyi történt,hogy az egyik osztály társamat oda küldtem a csajhoz,hogy el mondja mi a szitu de ő kivetetett.Ez volt júniusba.Azóta folyamatossan lessük egymást de a csajnak meg lett azóta pasija.Ja és van ugyan olyan ingünk😂Veletlen összeöltöztünk...
2017. dec. 1. 14:34
 10/10 A kérdező kommentje:
A csaj nevetett ki nem az osztálytársam.Hülyéb fogalmaztam :D
2017. dec. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!