Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt ha nem tetszem neki?
Egy srácról van szó. Egy ideje megy közöttünk a huza-vona, többször is úgy tűnt bejövök neki. Magától viszont sose keresne és néha hirtelen távolságtartó lesz velem vagy kerül. Ebből levenném hogy nem jövök be neki oké, csak haverkodni akart viszont miért nézünk össze többször is a folyosókon? Van hogy elkapja egyből a tekintetét vagy zavarba jön. Olyan is volt, hogy észrevettem azokat a dolgokat csinálja néha mikor észrevesz, mint én.
Ha mégis beszélgetésbe elegyedünk olyankor kedves meg vicces meg csinál dolgokat amik azt jelenték, higy fel próbálja hívni a figyelmem.
A probléma az, hogy mikor próbáltam finoman utalni egy randira vagy volt hogy már én hívtam szinte, visszautasított.
Miért ad akkor kevert jeleket?
17 évesek vagyunk, nincs barátnője.
Privátban ki tudom fejteni jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!