Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy a plátói szerelmem erősödik és nem csökken? (már jópár hónapja ezt érzem)
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy van valaki akibe beleszerettem de annyira erős az amit érzek iránta... Mindig csak erősödik és nem hogy gyengülne pedig tudom hogy nem viszonzott és mégse gyengül az érzés.2017. máj. 18. 00:03
2/4 anonim válasza:
Mert még nem szerettél bele teljesen. Majd aztán csökkenni fog nyugi.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a plátói szerelmedet ismered-e/szoktatok-e beszélni, de általában plátói szerelemnél, ha nem ismered a másik felet (vagy csak kicsit), akkor túlidealizálod, egy képzet személyiséget társítasz hozzá, ami nem felel meg a valóságnak.
4/4 anonim válasza:
Ezt a keserű érzést magam is megizleltem...közel 5 éve ábrándozok arról a nőröl ki ellopta szívemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!