Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csókolozás? Többi lent!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolozás? Többi lent!

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.

Nem csokolóztam még és a barátom se.

Nos mindketten szeretnénk, de félünk h elbasszuk az egészet.

Hogy kell ezt?

Csak úgy jön?

2017. máj. 17. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Az egyik szadat a masik szajara helyezed es a nyelvedet beledugod a szajaba es mozgatod az ajkaidat. Nem bonyolult bar az elejen nem lesz tokeletes de elvezni fogjatok.
2017. máj. 17. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Nehéz elbaszni :D olyan magától jön. Ha valami vicces történik azon meg jót lehet mosolyogni :)

Menjetek el valahova kirándulni, és valami szép helyen (kilátón pl vagy réten) menj oda hozzá, állj jó közel hogy szinte érezzétek egymás levegő vételét, és akkor szépen meg fog csókolni. De ne mondd neki hogy ez a terv, megtervezni is felesleges. Majd jönni fog hogy mikor/hol :D

2017. máj. 17. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Annyira unom már az ilyen kérdéseket....

Annyira ösztönből jön, hogy el sem tudod ba szni, max akkor, hogy ha nem kezdesz el nyáladzani, mint egy teve, vagy épp nincs egy félig megrágott kajadarab a szédban.

Én bulin csókolóztam először, annyira magától jött, hogy a pasi azt mondta profi vagyok. xd

2017. máj. 17. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
max akkor, ha elkezdesz nyáladzni, mint egy teve*
2017. máj. 17. 21:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Lehet nagyon ráizgulokXDDD
2017. máj. 17. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Csillagom, ha mind a ketten szeretnétek akkor csináljátok kettesben valahol. Ezt nem lehet elbaszni, egyfelől mivel még nem csináltátok, másfelől meg úgy is ráéreztek hogy mi a jó nektek csak gyakoroljátok. És ha valami kérdésetek van a másikhoz akkor tegyétek fel, ha valami újat szeretnétek kipróbálni tegyétek fel egymásnak. Beszéljétek meg a dolgokat. És ahogy ráéreztek egy pár perc után, már vicces és játékos résznél jártok már örülködhettek, meg szorakozhattok egymás szájában.

Pl csok közben valamelyikötök elkezdi szívni a másik szájából a levegőt és így az orrán keresztül szívod be a levegőt és röffen egyet az alany :DDDDDDD még mai napig jól eltudom magam ezzel szórakoztatni.

Na de nem is ez a lényeg, csak csinájátok, elbaszni nem lehet bajotok se lehet belőle, és pláne nem lesz rossz egyikötöknek se.

2017. máj. 17. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazából én azt tapasztaltam eddig, hogy kb ahány ember annyi fajta csók (Mármint azért egészséges számokon belül van tapasztalatom persze). Ezért is nem lehet leírni pontosan. Miután összeér a szátok jönni fog az magától, alkalmazkodnotok kell egymáshoz, egymás ajkához, egymás nyelvéhez. Elrontani akkor lehet, ha túl sok a nyelv, lenyomod a srác torkán, vagy ha túl elfeledkeztek magatokról és koccan a fogatok. De ezek könnyen elkerülhetőek, csak minimális odafigyelést igényel az egész. Talán még annyi, hogy ne legyen büdös a szátok, de ez elég egyértelmű, és hogy ne ütközzön az orrotok, egy picit hajtsátok ellenkező irányba a fejeteket :) A többi csak játék az ajkakkal, nyelvetekkel. Ha meglesz a megfelelő pillanat, hidd el nem fogjátok elrontani.
2017. máj. 18. 11:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük az értelmes segítőkész válaszokat<33
2017. máj. 18. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!