Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudom mi lesz a párkapcsolatommal
Figyelt kérdés
Picit hosszú lesz de már egy jó ideje őrlődök. Volt egy barátom első nagy szerelem együtt voltunk egy évig igazaból minden tökéletes volt (akkor voltam 14 a srác 15) csak szet szedett minket az élet..kb eleggé haragban váltunk el nem lényeg de az élet mindig újra és újra össze sodort minket közben megbeszéltünk minden akkori dolgot közben nekem lett egy új barátom akivel két éve együtt vagyunk néha azt érzem h jó minden de egyre többször viszont azt hogy nem figyel rám nem ismer eleggé nem tud nekem segíteni a problemáimban de máskor meg tökeletes minden elvagyunk..de mégis bele gondolok abba hogy az nagyon keves hogy elvagyunk ha nem tudok rá számítani a srác nagyon szeret úgy gondolom hogy én is de felbukkant egy jó ideje az exem..aki viszont meghallgat ismer romantikus és támogat mindenben stb és annyira nem tudom h mit tegyek..:((2017. máj. 16. 16:52
1/2 A kérdező kommentje:
19l 20f
2017. máj. 16. 16:54
2/2 anonim válasza:
Ahogy latom nem zartad le az elozo kapcsolatodat fejben sem es lelkileg sem. Egyik fiuval se jatszadozz,valassz a ketto kozul. Azt,hogy melyikuk a jobb,csak te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!