Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tényleg hülye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg hülye vagyok? (több választ is elfogadok)

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki több mint 10 évvel idősebb nálam és beleszerettem elég komolyan, el is mondtam neki de ez csak egyoldalú szerelem ami így is van rendjén.

Viszont van egy fiú aki bevallotta nekem hogy szerelmes belém de nekem nem tetszik és még idegesítő is volt az írása...

A barátnőm mondta hogy én hülye vagyok mert nem járok vele pedig elfelejthetném a férfit ezzel a fiúval.Csakhogy rn a férfihez nagyon ragaszkodom és nem akartam ismerkedni de mégis ismerkedtem fiúval mert megpróbáltam kiszeretni a férfiből és megtetszett egy fiú (ami nálam nagyon ritka eset mert én barátként vagy haverként tekintek a fiúkra és néha van mikor megtetszik...) Aztán bevallottam neki hogy tetszik nekem de ez is csak egyoldalú volt, inkább elfelejtettem az egészet... De már mással is próbálkoztam és eddig sikertelenül...

Még mindig úgy ragaszkodom a férfihez és nem szeretnék mást.Rá se nézek másra.Ebben a hónapban lesz fél éve hogy beleszerettem a férfibe.

2017. máj. 15. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem válaszd a férfit ne a fiút mert a férfi vehet neked dolgokat a fiú nem aki beleszeretett beléd de idegesít nem fog felejtetni téged a másikkal foglalkozhatsz egyszer férfi lesz ő is és tud venni neked dolgokat.
2017. máj. 15. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem igaz, hogy nem tudod elfelejteni, hogy más nem érdekel.

Leírtad, hogy "de mégis ismerkedtem fiúval mert megpróbáltam kiszeretni a férfiből és megtetszett egy fiú"

Vagyis más is meg tud tetszeni, mást is képes vagy szeretni. Az kár, hogy nem jött össze ezzel a fiúval. De lesz még másik is.

Az öreg pasit meg felejtsd el. Semmi értelme nem lenne. És szerencsére ő nem is akar tőled semmit.

2017. máj. 15. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, ez így szokott menni, nem minden vonzalom kölcsönös. Fél év az még nem olyan hosszú idő, hogy ne tudd elfelejteni. Próbálj nyitni mások felé vagy nem a párkapcsolatokra koncentrálni, és szerintem idővel minden rendben lesz. :)
2017. máj. 15. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hülye,csak szerelmes :D

Szerintem ne használj ki érzelmileg más embereket ,csak azért ,hogy neked jobb legyen.

Nekem van egy nagyon jó 'módszerem' felejtésre, de hosszú folyamat ,le is írom ,csak kérlek ne nézz hülyének.

Elalvás előtt nagyon szeretek ébren álmodozni. Volt egy fiú akibe halálosan szerelmes voltam ,de ez amolyan plátói volt. Kb 1 -2 hétig minden este elképzeltem hogy együtt vagyunk , hogy összeköltöztünk ,meg minden párkapcsolati marhaságot, szextől elkezdve tényleg mindent :)))) Aztán meg folyamatosan eljátszottam ,hogy megromlott a kapcsolatunk ,elképzeltem ,hogy kiszeretek belőle ,és láss csodát ,a képzeleteim miatt tényleg sikerült ;) egy próbát megér

2017. máj. 15. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Négyes, irónia nélkül mondom, te egy zseni vagy. :DDDDDDD Ezt nekem is ki kell próbálnom. :D
2017. máj. 15. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

#4 hát én mindig álmodozom róla de szexuálisan nem.Viszont próbáltam már gusztustalan dolgokra is gondolni de egyszerűen nem változott semmi.

2017. máj. 15. 16:40
 7/7 anonim válasza:
Aha, totál hülye vagy
2017. aug. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!