Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem? 18/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? 18/L

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot akit nagyon megszerettem, vagyis inkább szerelmes lettem belé. Soha senkit nem szerettem ennyire mint őt annak ellenére, hogy minden szart megcsinált velem a megcsaláson kívül bár ki tudja...a lényeg annyi, hogy senkinek nem néztem el ennyi dolgot mint neki.

Nagyon sokszor össze jöttünk-szétmentünk 3 hónapig csak kavartunk eddig. Utoljára (most) szétmentünk megint 1 hétig.

Mivel egy nő csábász azt hittem, hogy már leváltott valami k...ra, mivel facebookrol is letiltott. Majd hirtelen feloldott a napokban és ott azt látom, hogy szerelmes dolgokat oszt meg úgy, hogy nekem címezte így rafkósan de nem ír még..csak figyel gondolom.

Minden honnan azt hallom, hogy engem szeret a baratnőimtöl mindenhonnan. Viszont nem tudom mit tegyek én is nagyon szeretem és hiányzik, nem hagynám ott senkiért de csak úgy megbocsátani sem tudok neki, mert egy kis kö...g.

Amúgy elég komoly srácról van szó, és nem tudom megjavulhatott miattam?

Most mit kéne tennem? A srác 24 éves

Köszönöm a válaszokat!

2017. máj. 14. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos az aberáltságodból van elege!

"Mivel egy nő csábász azt hittem, hogy már leváltott valami k...ra"Itt is meglátszik az IQ szint!Szerintem kicsit kiszínezted és őt állítod be bunkónak!Mit vársz?Szerintem nem egy "jaj most miért nem figyelsz"csajra vágyik aki csak nyafogni fog!

2017. máj. 14. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
csak kihasznál szexre gondolom naiv tinilányokat
2017. máj. 14. 22:01
 3/5 LubbockSan ***** válasza:
Szerintem is inkabb kihasznalt. De arra is kivamcsi lennek miert mentetek szet. Alltalaban nem szoktak megjavulni az emberek, eleg ritka az ilyen, inkabb csak a filmekben van. Amugy exekkel nem erdemes ujra osszejonni, itt is ervenyes ez a mondas.
2017. máj. 14. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyikőtök sem százas..
2017. máj. 14. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:

"nagyon megszerettem"

"komoly 24 éves amúgy csak nem képes 1 nő mellett megmaradni"

"én is komoly vagyok ám"

"megcsal, de azért szeretem"

"hatalmas értékrendünk van"

2017. máj. 15. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!