Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy félénk fiúval szemben mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk fiúval szemben mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

A szituáció az, hogy van egy fiú, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Apróbb jeleket küldünk egymásnak, amik elég egyértelműek, de mégsem azok. Ez így izgalmas is, viszont a gond az, hogy eddig még egyikünk sem lépett úgy igazán annak érdekében, hogy a kapcsolatunk komolyabb legyen. Kezdeményezzek én, vagy várjak a csodára? Ti mit tennétek a helyemben? Eléggé tanácstalan vagyok... Minden normális választ szívesen veszek. :)

15/L

2017. máj. 14. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Nevezz el róla egy nyuszit. Egy félénk nyuszi srácra nem lehet felnézni egy kapcsolatban. Fiatalabb korban is inkább a hímnem dolga,hogy egy picit domináljon, határozott legyen, kell,hogy valaki irányítsa a kapcsolatot még akkor is, ha a felek egyenrangúak.

Mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok egy kezdeményező típus. Mégis, ha egy lánnyal hasonlóan jó viszonyban vagyok, akkor meg tudom tenni a szükséges lépéseket.

2017. máj. 14. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is. Beszélgesd vele, ha minden jól alakul. Akkor neki is szimpi lesz és el fogja majd hivni randira. Ez pasik dolga.
2017. júl. 4. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Beszélgess sokat vele hogy lássa tényleg érdekel téged! Megtudom érteni a helyzetedet én is így voltam sokáig! Most meg már pár nap mulva találkozunk! Rengeteg türelemre lesz szükséged ha félénk! Hidd el megértelek! Kitartás!

19L

2017. júl. 5. 01:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Mit adtok tippeket? 😁 Keressen már egy férfias srácot,aki nem remeg a kezdeményezéstől. Nyuszikra nem lehet felnézni egy kapcsolatban férfiként,ez főként az utsó válaszolónak szól.
2017. júl. 5. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
4.: Ez nem teljesen igaz!
2017. júl. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!