Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális pasit magamnak? 17L

Figyelt kérdés

Nem mondom,hogy egy szépségkirálynő vagyok,de szerintem nem vagyok egy csúnya lány.Nem ülök állandóan otthon, vannak barátaim, nem vagyok antiszoc.

Mit kellene tennem,hogy sikeres legyek a szerelemben, pártalálásban?

2017. máj. 14. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
Hahahaha
2017. máj. 14. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Na ez egy jó kérdés. De csak a szokásos választ tudom, ismerkedj embberekkel.
2017. máj. 14. 19:40
 3/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy túl nagyok az elvárásaid!?
2017. máj. 14. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Köszönöm az értelmes hozzászólást,sokat segítettél vele.

Örülök, hogy vannak még ilyen emberek is.

2017. máj. 14. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Őszintén az h te nem ülsz otthon vannak barátaid stb... Szerintem nemsok köze van ahhoz h találsze valakit v sem.

Az viszont már értelmesebb kérdés v épp kérés lett volna h véleményt alkossanak irtt az emberek rólad kép alapján...

Ha érdekel egy random pasi normális őszinte véleménye rólad nyugodtan írj privátot. Megjegyezném nem ismerkedek...

Szimplán mikor vki kiírja h ő hiába keres nemtalál . Úgy. Hogy mégha kisebb városban v annak a közelében is lakik. Vszeg ezrekben számolható a pasik száma . Majd irja h hát nem szép de nem is bánya rém. Az egy kicsit megmozgatja a fantáziám... Kíváncsiság a részletekre.

2017. máj. 17. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!