Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszhetem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetem neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác,felettem jár eggyel. Egy iskolai tevékenységet folytatunk,eléggé jól elszoktunk lenni,ha kirándul a csapat.

Két hónappal ezelőtt el kezdett tetszeni és kapott is egy levelet,amiben bevallottam neki,illetve azt is,hogy azért jó lenne jobban megismerni és több időt tölteni vele. Bele is egyezett,de sajnos a sors úgy hozta,hogy nem tud bevállalni,mikor még szabadideje sincs(korrepetált volna). Azóta kapott ajándékokat,amiket kézzel készítettem(például ilyen kártyát saját elgondolásban: https://www.youtube.com/watch?v=gTK4ZIzpkv8),névnapjára is kapott egy dobozt,amit nagyon érdekes mintájú csomagolópapírral fedtem be,abban édesség és plüss volt,meg még egy ilyen kis kártya,mindez névnapjára. Amerikai palacsintát is készítettem neki,bár ezt csak a véletlen hozta össze.

Viszont például a közösségi oldalon(nem sokat használja) olyan bunkónak tűnik meg lekezelőnek.

Nemrég egy baráti találkozó kereteiben hangosan sóvárogtam a jelenlétéért,erre megjelent az utcasarkon és a kissé illuminált állapotba lévő barátok elkezdte neki ordibálni,az egyik oda is hívta. A "tiszta" kategóriába tartozó ismerős azt mondta,mikor odajött végig rám nézett és mosolygott(nem az a szemrehányó vagy gúnyolódó mosoly,hanem az az "eccsábítlak" féle.).Én viszont csak fogtam a fejem és egy bazi nagy,eszméletlen kínos csönd következett.A vége a sztorinak az,hogy elköszönt,mert hazahívták a szülei(eléggé szigorúak vele).Ekkor unszoltak,hogy menjek utána,mert látszólag semelyikünk se bírt megszólalni mikor ott volt a lehetőség,de nem mertem.Másnap,mikor utaztunk,vagy például próbán vagyunk aranyos,de mivel nem ért a lányokhoz és barátnője se volt,így nem hiszem,hogy tudná ilyenkor hogy kell viselkedni.A fellépés helyszínére tartva a buszon,miközben beszélt a mellettem ülőhöz,engem nézett vagy volt,hogy átvándorolt a tekintete rám és csak néztük egymást.

A fellépés végén,mikor megérkeztünk haza,valaki az előttem lévő ülésen hagyta a mobilját.Ő lesietett a buszról és bejelentette,de nem a mellettem ülő osztálytársának a nevét mondta,mikor mondta merre találta,hanem az enyémet,mikor a facebook csoportba is megosztotta az eltűnt telefont szintén az én nevemet írta. Már elszállíngóztak az emberek,mikor sikerült lekecmeregnünk,mivel a busz végében ültünk. Tudtuk kik ültek előttem ,írtunk is mindkettőnek,hátha a telefon jelez vagy valami(mobilnet ON).Együtt próbáltuk kideríteni kié is lehet,együtt nyomkodtuk a telefont.Nagyon közel állt hozzám,szívem szerint megölelgettem volna.

Már kérdeztem,hogy két hónap után reménykedjek-e abban,hogy elkezdünk végre randizni vagy sem? Azt mondta aranyos vagyok,vicces,kreatív,ügyes és minden,ami kell,de nem tudja még mindig mi legyen.

Viszont a viselkedését nem tudom hova tenni.

Ezek vajon apró jelek,vagy belemagyarázás?S végül megint a nagy kérdés:Tetszhetem neki?

2017. máj. 14. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Halott ügy. Nem részletezem, mert elfáradtam az olvasásban rendesen.
2017. máj. 14. 17:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Ha nem részletezed,akkor ne is írj semmit,mert ezzel nem segítesz.

Sajnálom,hogy csak így tudom kifejezni magam,nem pedig három mondatban hogy rendes tanácsot és választ kapjak.:)

2017. máj. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!