Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Se barátság, se szerelem....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se barátság, se szerelem. Hogyan billenthetnénk egyik irányba?

Figyelt kérdés

Adott èn (làny,16), meg egy közeli baràtom(fiù,16) ès màr 3 ève baràtok vagyunk. Vlmennyi idő utàn ugy bànt velem, mint 1 nővel. Beszèlgettünk, kiderült, h màr èvek òta tetszek neki.

Nekem is tetszik ő (De nem règ òta) ès arra jöttünk rà, hogy ez több, mint baràtsàg.

Szeretnèm billenteni a dolgokat a kapcsolat felè, csak a baràtom fèl (ha szetmegyünk nem leszünk baràtok többet, ez az egèsz tarsasàgunkra kihat, meg nem mer kilèpni a komfortzònàjàbòl).

Azt ne mondjàtok, hogy küldjek felè jeleket, ìgy is ùgy viselkedünk, mint 1 szerelmes pàr.

2017. máj. 14. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hat baratom en is 16 voltam amikor hasonlo gondok adodtak. Majd felnottunk mindannyian es ez mar a legkisebb gond lett volna. Most azota eltelt 6 ev. Evente 1szer beszelunk 1 napot.

Most vagy soha. Kesobb azert nem lesz baratod mert te erre o meg arra fog tartani az elerben.

2017. máj. 14. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Te vagy a felnőtt 16 éves érett lány... akkor kérdem én, minek libikókázol?? (fhuu, de hülye szó ez istenem, ki a tököm talál ki ilyen nevet egy gyerek játékra....) Tudod az az amire két személy ráül, aztán billegni kell ide-oda.
2017. máj. 14. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen ugyan ezt éltem át.. összejöttünk akkor. (Azóta volt már minden, amit egy kapcsolatban el tudsz képzelni, se veled-se nélküled, szakítás, nagy egymásra találás, minden :D )

A barátom sem akarta feladni a barátságunkat, de főként a saját kis konfortos életét. Ezért én kerestem, beszélgettünk és megmondtam neki, hogy ilyen körülmények között nem tudok csak a barátja lenni, ha akar valamit lépjen, vagy felejtsen el.

Bevált.

Négy éve vagyunk együtt (kb. fél évet azért külön is voltunk) és nagyon boldogok vagyunk.

Nagyon sok sikert nektek is. ;)

19L (a barátom is 19 :))

2017. máj. 14. 10:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Rohadt nehéz jelenleg.

Itt a dolgok nem rajtam múlnak, én már felajánlottam minden megoldást. Érveltem is, hogy mi ebből jól jönnénk ki (egymás nélkül nem tudunk meglenni), összeveszni nem vesznénk össze. Ha meg vége is lenne, legalább megpróbáltuk. Meg ő ezt érti is, meg kis lépésekben halad valamerre (szerelem felé? <-- v vlmi ilyesmi) csak vannak gátlásai. (Plusz egy normális kapcsolatot nem látott élete során.)

Nem libikókáznék, de én se előre, se hátra nem tudok lépni. Minden az ő tempójában van, ami az átlagnál 5x lassabb.

Jól érzem magam vele, nagyon fontos ember is számomra. Ismerem már, tudom hogy nagyon nehezen veszi rá magát olyan dolgokra, amik nincsenek benne a rutinos szokásaiban (pl barátnő, új dolgokat kipróbálni, elmenni vidámparkokba, lovagolni(fél a lovaktól), előbb v később felkellni...). Aztán ha ráveszi magát nagyon élvezi ezeket (ahogy nem akart hullámvasutazni, ahhoz képest most már imád, kínai ételektől írtózott, most imádja őket). Ugyanígy van a mi kapcsolatunkkal is... Fél is hogy mi lesz a végén, de ő elkezdeni is fél.

Szeretném valahogy felgyorsítani a folyamatokat, de valahogy az nem én vagyok, hogy vagy úgy vagy akkor sehogy. Annak örülök, hogy neked 3as ez sikerült, legyetek még sokáig együtt.

2017. máj. 14. 14:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha lépek vlmit megijed...
2017. máj. 14. 14:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Például: Megdicsértem mert jól néz ki, meg mondtam h az ilyen pasikról tépik le a csajok a ruhát. És ezt úgy fogta fel, hogy le akarok feküdni vele, amire ő nincs kész.
2017. máj. 14. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Beszélj vele erről. Legyél 100%-ig őszinte. Tehát mondd neki azt el hogy nem akarod siettetni de neked ez így nagyon lassú. Kellenek a kompromisszumok mindkét fél részéről.

Számomra kicsit furcsa hogy ha akar teged akkor mit sz***kodik ennyit. Ha már most is szerelmespárként viselkedtek ,akkor olyan nehéz lenne ezt megbeszélni hogy hivatalosan is legyetek együtt?

Kicsit szerintem éretlen a srác és ebből adódóan töketlenül is viselkedik.

2017. máj. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!