Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyire féltékeny vagyok? 20f
Azért érzed ezt,mert odáig vagy a lányért,ez normális valamilyen szinten,a szerelem teszi,velem is volt ilyen a volt barátnőmmel(utolsó rib.anc),hogy csak elmesélte milyen hülyeséget csinált az egyik fiú osztálytársa és ő ezen jót nevett stbyutána féltékeny lettem kicsit,hogy én nem tudom megnevettetni ritka nagy állat voltam,hogy ezért aggódtam:))
Szóval a lényeg hogy normális,attól még beszélhetsz a lánnyal,lehet neki nem jelentett semmit az álom csak mivel ennyire jóba vagytok gondolta veled megoszthatja a dolgait,ne gondolj egyből a legrosszabbra vagy csináld azt,hogy most nem írsz neki és írjon ő ha vonzódik hozzád az kiderül így is:)
Bocsi a rossz fogalmazásért,nem az erősségem:))
Sok sikert!
16/F
15-20 ez még épp határ eset...
Am meg igen. Gáz és rossebb betegesnek is hangzik . Mármint ez a féltékenység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!