Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok szerelem ügyileg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerelem ügyileg?

Figyelt kérdés
Hogyan elcsábíthatok el egy lányt? (fiú vagyok). 13 vagyok és már hiányzik a szerelmi élet. Már régóta nem járok senkivel (nem nagyképüségből hogy jajj mindenki figyeljen ide milyen menő vagy van csajom stb.) és már hiányzik. Az egyik osztálytársamnak van csaja és òk annyira romantikusak és én is ezt szeretném csak nem tudom hogy kivel meg hogyan?

2017. máj. 14. 00:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyan is elég ritkán van, hogy valaki a szerelembe szerelmes, és nem egy adott emberbe. Szerintem azért ne keress szándékosan barátnőt, hogy átélhesd ezt az érzést... Majd jön magától minden, hidd el... A legváratlanabb időpontban.
2017. máj. 14. 00:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Van akibe szerelmes vagyok de nem vagyok szerintem merész nem merem megkérdezni. Lehet ezen változtatni?
2017. máj. 14. 00:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként Köszönöm szépen a választ!
2017. máj. 14. 00:58
 4/10 anonim válasza:
13 évesen hiányzik a szerelmi élet? Az szép!
2017. máj. 14. 01:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen nem tudok ellene mit tenni. Valami ötlet?
2017. máj. 14. 01:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet! :) Ha nem vagy túl bátor hozzá, akkor csak gondolj arra, hogy:

1. Csak egyszer élünk, ki kell használni a lehetőségeket, és élvezni őket.

2. Ha sokáig húzod a dolgot, akkor majd lecsap rá valaki más.

3. Ha nem lépsz, akkor életed végéig kattogni fogsz rajta, hogy mi lett volna, ha... Viszont, hogyha kezdeményezel, akkor biztosan tudni fogod a választ. Jobb a bizonyosság, mintsem a kínzó bizonytalanság. :) Még akkor is, hogyha visszautasítottak. Van ilyen... Túl lehet élni! Nem az a lényeg, hogy hányszor estél el, hanem az, hogy hányszor álltál fel belőle! És nagyon szívesen! :)

2017. máj. 14. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:

'. Ha nem lépsz, akkor életed végéig kattogni fogsz rajta, hogy mi lett volna, ha..'

Max ha idosebb. Jovo ilyenkor mar a gyakorikerdesek jelszavara sem fog emlekezni, es a lanyra sem. Nem bantaskent mondom, de ennyi idosen nem kell a szerelem neked, egyutt jar az minden negativ dologgal, nem csak a szepekkel. Tanulgass, focizgass az udvaron, es ket-harom ev mulva johet ez is.

2017. máj. 14. 05:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tetszik valaki akkor próbáld meg megismerni és először legyél jóban vele csak aztán mondd el neki hogy tetszik. Pl írj rá messengeren vagy játsszatok együtt olyan netes játékokat amik alatt telefonon kell beszélni.

Ez sokszor bevalik💗hajrá😙

2017. máj. 14. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én is hasonlókat érzek, hogy már ilyen fiaton hiányzik a szerelem. 13/L

Ha akarod írhatsz privit, szívesen segítek neked azzal a lánnyal ha tényleg tetszik.(Az én helyzetem reménytelen, nekem is tetszik egy fiú)

2017. máj. 14. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Először is legyél szerelmes biztosan a lányba, akivel szeretnél kapcsolatot!

Aztán próbálj beszélgetni vele, keresd a társaságát, ilyenek. Ebből a lány is le tudja szűrni, hogy bejön neked, de nem is túl egyértelmű és nem nyomulós egyáltalán.

Meg esetleg azt is megcsinalhatod, hogy ha van egy játszótér (ne érts félre, nem azért mert 13 éves vagy, csak sztem az ideális hely, márha a játszótér nem óvodásoknak van), vagy valami ilyen kikapcsolós hely a közelben, akkor elhívhatnál néhány barátodat, meg néhány barátját a lánynak is és persze a lányt. És így bandázhattok többször is, közben egyre többet beszélgethettek, kereshettek közös témákat, ilyenek.

Erdeklodj a lany felől, azt szeretjük. 😊 Kérdezd meg, van-e állata, ha igen, akkor ilyeneket is kérdezz, hogy hány eves, meg ilyesmik. Ha neked is van, az szuper, akkor meg is van a közös téma és erről tudtok beszelni.

Remelem tudtam segíteni! :) Sok szerencsét! :)

2017. máj. 14. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!