Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik nektek?
Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be. NEM külsőre gondolok. Mert én nem beszélek ki senkit, mindenkivel kedves vagyok, a poénjaim is olyanok hogy ne bántsak meg vele senkit, segítek akinek tudok, de mégis az olyan barátnőmn aki tök felszínes(persze nem mindenkivel), durva másokkal, beszologat hozzá mennek a fiúk
Mi jön be nektek fiúk, az ha valakiben nem lehet megbízni?
Ha tényleg CSAK a belsőt nézzük, téged választanának elég sokan. Hazugság lenne azt mondani, hogy egy "csúnyácska" lány (nem mondom, hogy az vagy, félre ne érts :) ), aki ugyan olyan belső tulajdonságokkal bír, mint egy szebb, a másikat választaná akárki - Szépség relatív, tudom, de ebbe már tényleg ne menjünk bele :DD-
Az elmondottak alapján szimpatikusabb vagy. Az embereknek az elérhetetlen dolgok kellenek, amiért tudnak küzdeni. Nem azt mondom, hogy legyél olyan mint ő, csak ez is benne lehet a dologban, hogy ezért "válasszák" őt.
Nekem személy szerint a kicsit visszahúzódóbb lányok jönnek be, akikben megbízhatok, hogy nem árulnak el, stb. Bár ez is teljesen egyénfüggő. Meg kell lennie egyfajta hullámhossznak kettőnk között, pl: volt már példa olyanra is, hogy egy olyan lányba szerettem bele, aki népszerű volt, kicsit flegma meg ilyenek.
Visszatérve rád: Kitartást, csak összejön majd valami, ha meg nem, az ő hibájuk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!