Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Igazából nem mondanám magam szépnek.. Mások azt mondják, hogy de, szép vagyok, csak a hajamon kellene változtatni; (görcsölöm, és tépkedem a hajamat, mert sok trauma ért) Nem vagyok egy hű de jó tanuló (3-4 vagyok). Viszont! Nagyon tetszik az osztálytársam (fiú), már lassan 5 hónapja. Helyes, és még jó tanuló is. Azon gondolkoztam, hogy az iskola utolsó napján elmondom neki, de még nem vagyok benne biztos. Nagyon félek, hogy kiröhög.

Tippek? 12/L

2017. máj. 10. 16:03
 1/2 A kérdező kommentje:
Egyébként az osztályból még egy pár lánynak tetszik, és elvileg az egyik barátnőm tetszik neki (a barátnőmnek is tetszik ő). Ebben a legrosszabb az, hogy a többieknek több esélyük van nála..:(
2017. máj. 10. 16:04
 2/2 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok és velem is történt már ilyen (bár nálam a fiú elég bunkó volt), én nem mondtam el neki, hogy tetszett nekem, de rájöttem, hogy ha tetszik valaki akkor ne félj neki megmondani az érzéseidet, mert abból nem lehet semmi rossz, légy őszinte hozzá, mert ebből még bármi kialakulhat és ha meg nem tetszel neki, akkor meg ő jár rosszul (bár nem ismerlek), de legalább tudni fogod, hogy ő érez-e valamit. Nem lehet tudni, hogy mikor jön el a megfelelő pillanat, hogy elmondd neki, de majd úgyis minden jönni fog. Sok sikert!!!
2017. máj. 10. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!