Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem lenne ciki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne ciki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel már volt egy pàr talàlkozàsunk először úgymond baráti ismerkedésnek indult, egy suliba jàrunk. Az utolsó talàlkozàsunkàl azt mondta hogy többet szeretne mint barátság azaz lépni egy "lépcső fokot" eléggé zavarban voltunk mindketten főleg én teljesen meglepődtem de nagyon boldog vagyok és ugye megvolt itt az arcra puszi de viszont azt eléggé érzem hogy csókot akart csak bizonytalan volt az én érzéseimmel, nemsokára újra találkozunk és az nem lenne ciki esetleg nyomulós (tapadós) hogyha mondjuk szàjrapuszit adok neki rögtön mikor találkozunk? Nekem még ez lenne az első kapcsolatom ha esetleg összejönne azért vagyok bizonytalan.:D Fiúk ti ezt hogy reagàlnàtok le ?

16/L

2017. máj. 9. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok szerintem nem lehet belőle gond sok sikert hozzá a helyzet úgy is adja majd:D
2017. máj. 9. 11:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki, ha gondolod, de én a helyedben inkább csak mosolyogva, jó szorosan megölelném... :) Ebből muszáj éreznie hogy viszonzott a dolog. Ezek után pedig valószínűleg a csók lenne a következő.
2017. máj. 10. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!