Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megvetendő/ ciki, hogy beleszerettem egy nálam 2 évvel fiatalabb fiúba?
Figyelt kérdés
A haveri társaságom egyik tagja , jóban vagyunk ,nagyon. Nemrég közölte velem ,hogy belémszeretett , én is elmondtam neki , hogy nekem is tetszik. Azonban nem tudom mit tegyek , összejöjjek vele , vagy ne ? Sok ez a 2 év ?
Ő 16 éves , én 18.
2017. máj. 9. 08:26
11/18 anonim válasza:
Részedről nem probléma - de a fiú lehet, hogy még nincs erre felkészülve.
Óvatosan bánj vele, és figyelj oda rá, ha összejöttök. Ne rohanj előre a dolgokkal, hagyjál neki mindenre időt. Akkor is, ha ő esetleg sietni szeretne egy idő után.
12/18 anonim válasza:
És akkor én is ideírom: nagymamám 4 évvel idősebb nagytatámnál, és idén volt az 51. házassági évfordulójuk :)
Úgyhogy, szerintem ez nem egy probléma...
13/18 A kérdező kommentje:
Nem volt hosszú életű kapcsolat , de köszönöm a válaszokat :).
2017. nov. 12. 11:39
15/18 A kérdező kommentje:
Kiazeretetr belőlem :) , meg nem feküdtem le vele 2 hónap után . Ennyi .
2017. nov. 12. 13:36
16/18 anonim válasza:
Sajnos van ilyen.
Szerintem jól csináltad, nem is lett volna hozzád való.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. nov. 16. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!