Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összejönne velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönne velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 14 èves vagyok. Van egy osztálytársam ès megtudtam hogy tetszek neki, ès nekem is tetszik. Pár hónapja be is vallotta, ès minden nap nyomul ès odajön hozzám beszèlgetni. A haverjaitól megtudtam hogy ő összejönne velem, ezèrt ma rá is kèrdeztem. Ő azt mondta "nem tudom"

Szerintem összejönne velem, csak mèg nem merte bevallani...

Mit csináljak? Várjak, hátha most már lèpni fog??

Normális tanácsokat lètszíves!

2017. máj. 8. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem várjál.
2017. máj. 8. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez elég hülyén hangzik, hogy "várjak?". Ha jön nálad valaki más, úgy sem fogsz "várni". Pláne, hogy az írásod alapján lány vagy... Nehogy már te vadászd le. Amúgy azéert nem mer lépni, mert a 14 éves fiúkák még javában gyerekek. Jobban járnál egy 2-3 évvel idősebb fickóval.
2017. máj. 8. 22:55
 3/3 October15 ***** válasza:

2.: Wow! Mert a 14 éves lányok nem gyerekek.. na mesélj még. :D Éppen arról ír a kérdező, hogy "tetszik" valakinek és neki is "tetszik" valaki és ezért akar összejönni vele.. erre közlöd, hogy hát ha komoly kapcsolatot akar akkor merre keresgéljen. Komoly kapcsolatot nem az alapján szoktak kezdeni emberek, hogy szép a hajad úgy megsimogatnám.. a melled. :D

Nekem ne akarj eladni valakit egy jottányit is érettebbnek egy 14 éves csávónál amíg nem tud különbséget tenni a fizikai és az érzelmi vonzalom között. GYK: "tetszik" fizikai, "kedvel"/"szeret" érzelmi. Marhára nem ugyanaz még 14 évesen sem.

25F

2017. máj. 8. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!