Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem furcsa egy kicsit?
Figyelt kérdés
Szerelemes vagyok egy fiúba, de van egy másik srác, aki egy bálban felkért és én elég nehézkesen mentem, de mentem és egy kör után visszamentem, de olyan gáz volt. Amúgy amikor felkért akkor volt még több barátnőm is ott.... Ebből is gondolom, h szerelmes belém. A bálban volt olyan tánc, h körbe kellet a lányoknak menni mindig másik fiúhoz, én odaértem és ő köszönt nekem, de sötét volt és én nem láttam normálisan.... Azóta asszem kétszer láttam a buszon, de nem köszöntünk egymásnak, én talán nem nagyon mertem és ő nem nézett arra. Szetintem már nem.szerelmes belém. Ő ugyanott szállt le ahol én de másik irányba ment, máskor én is arra megyek. Szóval akkor én asszem két emberbe vagyok szerelmes, de inkább az elsőbe, az nagyon fura lenne, ha összejönnék a másodikkal?2017. máj. 6. 11:08
1/2 A kérdező kommentje:
A furcsa helyett inkább nem r*ibancság
2017. máj. 6. 13:22
2/2 anonim válasza:
Inkább dobj be egy kacsa meséket és menj aludni ...
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de nem is ez számít a leginkább, hanem, hogy éretlen vagy, azt se tudod kit szeretsz vagy sem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!