Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk nektek bejön ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejön ha egy lány tud gitározni?

Figyelt kérdés
16/L
2017. máj. 4. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen gitáron és milyen zenét játszik rajta, de nekem ez olyan semleges, de mégis jó, egyáltalán nem hátrány ha nem tud valaki, viszont valamennyire mégis feldobna, ha tudna ezen a hangszeren játszani.
2017. máj. 4. 21:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Akusztikus gitáron és klasszikus zenét + énekelek és magamat kísérem alatta gitáron (pop/rock számokat leginkább)
2017. máj. 4. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy olyan zenéket szokott-e játszani, amit szeretek. Ha igen, akkor pluszpont, ha nem, akkor meg mindegy, hogy tud-e.
2017. máj. 4. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Én imádnám. Általánosban zene tagozatos voltam, közel áll hozzám a zene. Gitároztam is egy keveset meg zongoráztam is, úgyhogy ja. :D

16F

2017. máj. 4. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Be be :D
2017. máj. 5. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
jo az, csak furulyázni is tudjon:D
2017. máj. 5. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hangszer, amivel a barátnőm nem tudna játszani... Méghozzá jól! :D Művész lélek, pont mint én. :) De egyébként egyáltalán nem lenne hátrány, ha nem tudna zenélni, nem az miatt szerettem belé, hanem mert csak na és pont. :D

18/F

2017. máj. 6. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!