Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek elmúlik az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmúlik az első szerelem?

Figyelt kérdés
De úgy ténylegesen elmúlik, vagy mindig fogsz érezni valamit? Pillangókat, meg hasonlót? ha esetleg véletlen is meghallod a nevét, hangját, vagy épp megpillantod..

2017. máj. 3. 22:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
14 évesen ismertem meg az első szerelmem , nagyon nagy szerelem volt 3,5 évig voltunk együtt, én léptem ki a kapcsolatból megbántam .... Hat nem is tudom... eltelt azóta 10 év mindkettőknek családja lett azóta, a mai napig tartjuk a kapcsolatot de egy biztos sose fogok senki iránt már igy erezni mint akkor iránta . Én ugy gondolom mi még egyszer egyutt leszünk csak az élet máshogy hozta egyenlőre a dolgokat.
2020. ápr. 16. 07:47
 12/13 anonim ***** válasza:
részben örökké érzed, de találhatsz valakit aki miatt az nem fog érdekelni :o
2020. ápr. 16. 12:30
 13/13 anonim ***** válasza:
nem, de hozzászoksz, ha úgy állsz hozzá hogy nem megy, akkor nem is fog menni.
2020. ápr. 24. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!