Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mindenhol ordibál, ez mennyire ciki?
Mielőtt valaki azt hinné, nem, nem velem.
Mondok egy példát.
Megyünk autóval, és kiordibál az ablakon, hogy "KÚRÁS".
Persze mindenki les.
Bevallom, néha én is szakadok a röhögéstől, de néha azért elég ciki, mikor elkezd egy parkolóban ordibálni, hogy "ANÁLIS ÖRÖMÖK", és mindenki minket néz.
Amúgy semmi gond nincs vele, csak észrevettem, hogy tömegben szereti megbotránkoztatni az embereket. :D
Nemrég mentünk a plázában, éppen vásároltunk élelmiszert, mikor elsétáltunk a fodrász előtt, ő belógatta a fél kilós kolbászt, és elkezdte rázni, persze nézett mindenki. :D
Legutóbb elkezdi olvasni az árakat, és hogy milyen szolgáltatások vannak. Női hajvágás és egyéb.
Férfiaknak semmi nem volt, erre beordított az üzletbe, hogy "FÉRFIAKNAK NEM JÁR?"
Persze már a kolbászos eset után megjegyezték szerintem az arcát, mert már a fodrászok is röhögtek.
Jó munkája van, komoly, érett férfi. (Viccen kívül.)
Általában az ilyen helyeken nem ismernek minket.
Szerintem ő így "szabadul ki", mert más helyzetekben nem engedheti ezt meg magának.
Felelősségteljes munkája van. Ha elmegyünk például operába, színházba, rendesen tud viselkedni.
Alapból egy komoly ember, akiből ezt egyik ismerőse sem nézné ki.
De, ha velem van, és nem ismernek minket, mondjuk egy bevásárlóközpontban, érdekes, ott direkt úgy viselkedik, mintha égetni akarna magát/kettőnket.
Mivel egyébként semmi probléma nincs vele az élet egyéb területein, így nem is igazán zavar ez, persze rá szólok, de mindig mondja, hogy "úgysem ismernek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!