Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Velem lehet a baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ramika66 kérdése:

Velem lehet a baj?

Figyelt kérdés
Pár hónapja megismertem egy srácot a haveri körből.Teljesen egy hullám hosszon vagyok,és mostanában nagyon sokat vagyok vele külön és a haverokkal is. Pár hete kavargatunk,és tudja mennyire oda vagyok érte..mondta hogy nem akar kapcsolatot mert ő nem az a kapcsolat tipus ahhoz képest volt már egy komoly kapcsolata ami fél évig tartott. Folyton a tudtára adom mennyire belé vagyok habarodva és tok jol kezeli az egészet mintha ő is ugyan igy viszonozná! de ne értsetek félre nem egy tapló..szokta mondani hogy szeret velem lenni,nagyon sokat beszélgetünk egymásról és van mikor nem akarunk elszakadni egymástól a találka végén! Már lassan én érzem magam kellemetlenül hogy én feltünöbben bokolgatok neki mint ő nekem. Menthetetlenül szerelmes vagyok. Már arra is gondoltam hogy fél a kapcsolattól vagy hasonlók de szerintem nem. 2 legjobb haverja van és nem régiben lett nekik is kapcsolatuk és a srácok folyton mesélik neki hogy milyen jó vele stb.. mit tudnék tenni hogy változzon a dolog és legyen ebből egy kapcsolat? Köszönöm a válaszokat

2017. máj. 2. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem van a baj, nem veled:c
2017. máj. 2. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Neked nem kellene így tapadnod! Eszméletlenül taszító, ha egy lány így tapad.

" Pár hete kavargatunk,és tudja mennyire oda vagyok érte..mondta hogy nem akar kapcsolatot mert ő nem az a kapcsolat tipus"

Kavargat, azt állítja,hogy nem a kapcsolat híve, de volt már kapcsolata. Én srác vagyok és pontosan tudom,hogy akkor viselkednék így, ha csak megdugni kellene a lány. Egy naiv lányt lehet így édesgetni,ahogy ő teszi. Te ezt akarod?

2017. máj. 2. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyáltalan nem ezt akarom,de itt többről van szó!

Tudom! Nem édesget mert van hogy ha talalkozunk egy csók sem csattan el hanem csak hülyülünk és jól érezzük magunkat egymás társaságában! De legtöbbször a közös barátokkal szoktunk lógni

2017. máj. 2. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:

#3: De el mondta,hogy nem szeretne kapcsolatot.

Innentől kezdve van ennek értelme? Ha ebből nem lesz kapcsolat, akkor ennek az állapotnak mi értelme? Mi célja? CÉlja nem lehet a kapcsolat, mert ő nem akarja, akkor ez mégis mire jó?

Húzod a saját idődet egy párkapcsolat elől. Ő a sajátját nem húzza, mert nem akar kapcsolatot, de te igen. Ha nem vele, mással, de lehet kapcsolatod. De ha ezt folytatod, akkor magad ellen dolgozol.

2017. máj. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!