Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert tapiznak a lanyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tapiznak a lanyok "viccből"?

Figyelt kérdés

Szaisztok! 16 eves srac vagyok es mai napig nem tudom eldonteni hogy miert tapiznak a lanyok! Miert csinaljak ? Viccbol? Vagy mi? Mostansag egyre tobb ilyet eszlelek. Azt mondjak viccbol van, de ebbe tenyleg van igazsag vagy elvezik ? Vagy csak egy vicc az egesz es jatszanak? Egyaltalan nem tudom eldonteni hogy mi a szitu mert valamelyik a mellet hozzam tolja , vagy a seggem fogdossa a mellem, hatam vagy a farkam... De utobbi ritkabb esetben van csak. És azt is ilyem finoman teszik hogy lobaljak a kezuk a farkam elott es neha hozza er a kezuk teljesen tanacstalan vagyok! Mar csak azert is mert van koztuk olyan akinek baratja is van de nem veti meg azt hogy hozza erjen az intimwbb teruleteimre... Regen is volt olyan hogy en meg egy haver csapkodtuk 2 lany segget es hagytak , es ok is a milyenket! Még ők mondtak hogy jatszunk olyat hogy talaljuk ki hogy ki csapkodja kinek a segget persze ugy hogy az illeto nem latta es ra kellett markolni nekem vagy havernak a

csaj seggere es ki talalni hogy ki az... Egyaltalan nem ertem már es kezdek megbolondulni...

A kovetkezokon gondolkoztam.

Ők ezt csak azert csinaljak mert csak jatszanak es tenyleg vicc!De akkor nem ertem hogy ok miert engedik hogy en fogdossam oket pl.

Vagy az hogy ok ezt elvezik ha en is es ok is csinaljak csak raknak bele egy kis viccet mintha csak poen lenne, es csak igy tudjak megtenni a lepeseket hogy ne legyen gáz a szitu meg legyen valamennyi batorsaguk ez altal!

Vagy pedig csak hulyere veszik a fiukat es total hidegen hagyja oket ha mi tapizzuk lket vagy ha ők minket!

Ti mit gondoltok? Mi lehet az igazsag es mi nem? :D Kerlek irjatok le a korotokat nemeteket is!

Koszonom! Tovabbi szep napot!

2017. ápr. 28. 17:04
 1/9 anonim válasza:
80%
Es ti vagytok a jövő...?
2017. ápr. 28. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Az igazság az, hogy elcseszett egy korosztályom van.
2017. ápr. 28. 17:50
 3/9 KnightBalazs ***** válasza:
92%
Most jöttem rá, hogy milyen unalmas az életem, én csak tanulgatok, matek versenyre járok, a lányokkal meg max néha elhívom egyiket randizni. Akkor beülünk valahova, kávézgatunk, értelmes beszélgetéseket folytatunk. Közben ehelyett csapkodhatnánk össze vissza egymást. Neked mi a titkod?
2017. ápr. 28. 18:34
 4/9 KnightBalazs ***** válasza:
74%
Lemaradt, hogy 17F
2017. ápr. 28. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda seggrepacsis csapat
2017. ápr. 28. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kikből lesz a legjobb feleség... biztos igy akarnak célozni milyen anyukák lesznek.

Viccet félretéve, nekem is 8. ban rácsapott a seggemre egyik oszt társam de mikor mondtam neki neked hogy esne ha én is rácsapnék csak ugy azt mondta pofán vágna... szal itt lehet "vicc" is de ha farkamat fogná akkor az már gáz... kicsit sem... sarkon lévő.. kresz tábla!

2017. ápr. 29. 15:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Még mi elott bárki félre ertené a helyzetet, ez nem életem nagy problémája... Csak szimplán idegesit hogy nem tudom hogy mivan a hátter mogott! Azt irta hogy " És ti vagytok a jövő ? Annak annyit üzennek hogy elegge szomoru hogy egy kerdes alapjan altalanosit!
2017. ápr. 29. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Szórakoznak, meg ők is élvezik. Sejtem, kinézet alapján jónak számítasz. Ezt nálunk is csinálja néhány lány, de nem minden fiú hagyja (még jó!)
2017. ápr. 29. 23:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem azt mindenki el tudja dönteni hogy jonak számítok vagy sem :D ! Átlag test alkat ,helyen kènt van ahol izmos van ahol nem! Ezen még dolgozok :D . Az hogy kinek vagyok helyes meg kinek nem megint relatív vélemény! De mellesleg nem vagyok valami nagy szám.. Amúgy azzal csak egy baj van amit írtál hogy én általában nem szoktam hagyni hogy fogdossanak... Meg is csináljak xD
2017. ápr. 29. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!