Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? többi lent
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nem ismerek és már volt róla kérdésem... Ő kisért el a hotelba.Ő kezdeményezte a hotelba a beszélgetést és utána tök jól elbeszélgettünk.Mikor.körbe vittek minket akkor többször is mosolygott rám.Aztán a nap végén fb-n bejelölt és elkezdtünk beszélgetni az aznapi vicces dolgokról.Aztán írtam vele pár napot és elhívtam sétálni a fiút.Aztán mondta hogy megbeszélhetjük valamikorra de utána még beszélgettünk erről és nem tudtuk hogy hova megyünk.Mondta majd kitalálunk valamit.Aztán 2napja írtam neki este akkor pont tanult és írta hogy bocsi tudunk-e később beszélni mert tanul és azóta nem írt de helloval köszön.2017. ápr. 28. 08:04
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem vagy neki olyan fontos, hacsak nem valami nagyon fontos jegyért tanult.
2/2 anonim válasza:
Szerintem még várj, lehet hogy tényleg nme ért rá éppen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!