Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mért mindig azokra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mért mindig azokra a fiúkra buktok akik balhésok és nem egy kitűnő tanulók?

Figyelt kérdés
Bezzeg az okosakra szarik mindenki (és bunkóznak velük).

2017. ápr. 25. 19:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10-es nél a pont.
2017. ápr. 25. 23:27
 12/17 anonim ***** válasza:
@6 jah, és amíg vicces és megértő és okos vagyok, addig ők szaladnak a száz fényévről is láthatóan dúsbegek után, utána meg rinyálnak. :D
2017. ápr. 26. 08:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Na most valószínűleg azért a balhésok a népszerűek az osztályban, mert a csendesebb srácok nem mernek nekik visszaszólni. Én is középsuliban csendesebb voltam, utolsó 1-1,5 évre nyílt ki a csipám.

A lányoknál meg az a helyzet, hogy tinikorban szeretik magukat a hasonló korú srácoknál okosabbnak láttatni, de valójában ugyanolyan ostobák ők is. Így ahogyan a srácok elcsábulnak egy-egy szép idom láttán, úgy a lányok a látszatmagabiztosság láttán. Ezért van az, hogy az ÖSSZES srácnak (a sok csendesnek is) azok a lányok kellenének, akiket mindneki szépet tart, ergo akik nem félnek már tizenévesen sokat mutatni magukból. Így viszont az érintett hölgyek válogathatnak, és persze, hogy az általuk magabiztosnak vélt srácot választják a csendes helyett. Eközben a csendesebb, visszahúzódóbb lányokhoz meg senki nem szól, a srácok által gyönyörűen levegőnek vannak nézve vagy "haverként" kezelve (igen, lány is kerülhet Friendzone-ba). És mi a vége? Ezek a kérdések, hogy miért kell minden lánynak a nagypofájú bunkó illetve a miért kell minden srácnak a magamutogató ribi?

A válasz meg itt van, hogy NEM minden srácról meg minden lányról beszéltek, hanem alapból a saját szűrőitekkel megfelezitek a potenciális jelöltek számát. Na ez az, ami az életkor előrehaladtával javulni fog majd bennetek és akkor képesek lesztek a külsőségeknél tovább látni. De ez nem a tizenévesek világa még, szóval türelem, későbbi életszakaszban ez is jobban fog működni.

24/F

2017. ápr. 26. 10:24
 14/17 L.Bandita ***** válasza:

Kedves #10 az a baj, hogy a téma indítójának kérdésére csak rossz és csak általánosító válaszokat lehet adni. Nem írja le hogy neki pontosan mit jelent az okos diák, a balhés és hülye diák, ezért is kérdeztem rá a hszm. első sorában.

Tehát megkérem a kérdezőt, hogy pontosan írja le, hogy milyen az okos és milyen a balhés hülye diák?

Mivel mindenkinek mást jelent ezért érdemes lenne konkretizálnia a kérdezőnek, hogy segíthessünk.

2017. ápr. 26. 16:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Csak hogy a félre értéseket elkerüljük nekem már van barátnőm a csendesebbek közül. Szóval nem valami csalodásbol indulok ki. Csak idegesít hogy a haverjaimmal bunkoznak az úgynevezett menők.
2017. ápr. 26. 16:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem az okosokkal bunkóznak, hanem azokkal, akik hagyják magukat. Akik nem "erősek", gyengék. A saját példámból indulok ki. Hosszú a sztori, nem írom le, a lényeg az, hogy az embernek ki kell állni magáért. Velem senki nem beszél bunkóan, és lekezelően. Igen, hülyének néz/nézett az emberek 90%-a, de csak nézzen nyugodtan. Addig amíg zavar.

Rám sem "buknak" nagyon a csajok, én is csendesebb vagyok (inkább voltam...) nincs több 100 ismerősöm, és nem vagyok nonstop a középpontban.

És, hogy a lányok nagy része miért ezeket a fiúkat választja? Mert őket veszik észre.

Most komolyan, mit vegyenek észre egy olyan emberen, aki csendes, visszahúzódós, és hát persze természetesen, iszonyúan nagyon okos? Sokat nem ér a feje tartalmával, ha nem tudja használni. Sokat nem ér a feje tartalmával, ha nem áll ki magáért, nincs egy bizonyos renoméja a társaságban!

Ha nincs egy kiállása, egy erős, stabil jellege. Nekem mindig is mondták, hogy így-úgy szr vagyok, dagadt vagyok meg ilyenek...

Meg mostanában is mondták páran, hogy így-úgy változtassak ezen-azon. Hát kösz, nem. Majd ha akarom.

Olvastam, már van barátnőd. Neked sikerült célba érned, bizonyos szempontból, nem igaz? Próbálj segíteni a barátaidnak! Add meg nekik az esélyt, azt a kicsit, hogy maguk mellé hasonlót találhassanak.

Ettől függetlenül a barátaid sorsa csak a barátaidtól függ.

Még a teszkóban sem mernek visszaszólni a pénztárosnak, amikor az valamit beszól?

Vagy csak van valami erősebb fiú...?

Óóó, az erősebb fiúk.

Mit mondjak?

2 lehetőség: fogják be a pofájukat továbbra is, vagy

álljanak ki magukért, védjék meg saját magukat, és a saját érdekeiket!

Tudom, hogy milyen érzés. Körbekerítenek az erősek, negyedmagukkal. Lökdösődés az ebédlőban.

4-5 veszett, retkes cigány kergeti az embert az udvaron keresztül (általános)

Az egyik hülye osztálytárssal mindig csetepaté van, verekedés, és sok "meccs" után csak az ért valamit, hogy lelöktem dühösen a lépcsőnél, a metró aluljáróban. 4 vagy 5 fokot esett. 7. osztály, valamikor télen... (gimi)

Ennyit a "harc" részről.

A második meg a kisugárzás, az szintén számít. Az nagyon nem jó, ha kirí róluk, hogy hát "szegény én", "gyenge vagyok", "béna vagyok", "jaj csak ne kössön belém", "úgysem lesz senkim se"

Az már rossz.

Például... Van egy lány a suliban, aki bejön(vagy csak bejött?) a suliban. Szerintem szép, a kortársai közül kiemelkedő külsővel bír... (azt nem tudom, hogy mennyire okos vagy hülye, sajnos, vagy nem sajnos, nem ismerem)

Deee....

Szinte mindig, amikor a közelébe kerülök, olyan érzés fog el, mintha egy dementor lenne mellettem. A levegő fagyos, ujjbeggyel érezhető, ahogy szívja az energiát... És ez nagyon sokat ront az összképen.

Ismerem az érzést, amikor az ember mindig valahonnan "energiát" akar szerezni, mert úgy érzi, hogy itt mindját összeroskad, a lelke majd' összeomlik. Ezt éreztem kb. 2 éve, 9.-ben, betegesebb is voltam.

De! Üzenem a barátaidnak! Mindig van miért felnézni, hacsak kis dolgokért is! Mindig van miért felhajtani a pattanást a nyakunkon, és örülni valaminek! Ne érdekelje őket, hogy ki kivel jár! Csak magukkal foglalkozzanak! Ne érdekelje őket, hogy pl. le vannak késve, vagy akármi... szerintem a szerelem olyan, mint a máv. Nem késik, csak akkor jön, amikor akar.

Elnézést, hogy kicsit hosszúra sikeredett, és kicsit tán el is mentem a témától, örvendek, ha valaki elolvassa az én éjjeli szómenésemet.

16F

2017. ápr. 26. 23:41
 17/17 anonim ***** válasza:

A stréberek sosem voltak nyerők. Nekem olyan okos fiú jön be, aki tud laza is lenni, és nem mindig arra koncentrálni, hogy mi volt x időben a tankönyv 20. oldalán a 6-os pontban az egyenlet.

Aki okos, de laza is tud lenni, és benne van a buliban, az a legjobb szerintem. Buta, lazák se nyerők, elmondanám!!!

2017. jún. 22. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!