Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jelezem, hogy nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezem, hogy nagyon tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki a suliba jár és hat nekem nagyon bejön, egyszer kétszer már beszéltünk, de nem tudom hogy ő mit gondol rólam. Nagyon félek a visszautasítástól, mert egyáltalán nincs tapasztalatom az ilyesmiben. Van valami tanacsotok hogy jelezhetném neki, hogy tetszik és hogyan legyek bátrabb?

17/L

2017. ápr. 25. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom esetleg ismerősöd e, de ha nem akkor jelöld be és talán próbálj meg kicsit többet beszélgetni vele, hogy lássa érdekled, ha pedig suliba össze néztek mosolyogj rá kedvesen meg ehez hasonlók. :)
2017. ápr. 25. 11:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Már be jeloltem de korainak tartom hogy rá írjak
2017. ápr. 25. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg Likold be egy két képét vagy bejegyzését, de túlzasba ne ess :)
2017. ápr. 25. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!