Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom hogy bejövök a fiúnak de ő nem lép akkor mi van?
Figyelt kérdés
A suliban egy srác sokszor figyel,kacsint,mosolyog rám,ha meglát a haverjaival összesúg..De nem jön oda beszélgetni és nem lép ezenkívül semmit.Ilyenkor nekem lányként kéne lépni ?Ha igen, hogyan?
Köszi
2017. ápr. 23. 12:29
1/7 anonim válasza:
Lépj te. Pontosan ugyan úgy, ahogy te elvárnád, hogy lépjen.
2/7 anonim válasza:
Ne lépj. Nem biztos, hogy bejössz neki. Ha összesúg a haverjaival, akkor lehet, hogy csak meg akarnak viccelni. Szóval inkább ne csinálj semmit.
Ha valakinek igazán tetszel, az oda fog menni hozzád.
3/7 anonim válasza:
#2 és ha ez csak szépen lassan alakult ki? Először nézett ő, köszöngetett majd a haverjai is elkezdtek nézni és ez tart kb 6 hónapja?
4/7 anonim válasza:
3: Én már idősebb vagyok, nem sulis, szóval szerintem hallgass rám. Nekem is mindig mondták, hogy persze kezdeményezz te, a lányoknak is lehet, kell. De nem így van! Ha te kezdeményezel, akkor nem fognak komolyan venni. És ezt már több fiú/férfi is mondta nekem, hogy egy olyan lányt sose fognak komolyan venni, aki konkrétan kezdeményez. Persze adhatsz jeleket, legyél kedves és barátságos, de semmiképp se kezdeményezz te konkrétan.
5/7 anonim válasza:
#2 meg akarják viccelni? Ez most komoly? :D
6/7 anonim válasza:
nyugodtan közeéledj te csak írj rá valami furcsa kérédséssel és akkor ő is bátrabb lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. ápr. 23. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!