Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudok választani két fiú közül?
ja, nem, nem neked írtam, Kérdező, hanem a #6-osnak
te szerintem lelkiismeretes, becsületes lánynak tűnsz, csak fiatal vagy, és emiatt bizonytalan
ezért nem mindegy, kinek a tanácsát fogadod meg...
Lehet hogy jobb, ha hagyod a régit, DE szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy az írásod alapján kissé te is antipatikus vagy számomra. Azt értem, hogy rossz érzés, ha elhanyagolnak (és fogalmam sincs a háttérsztoriról, nyilván) de lehettél volna megértőbb is a sráccal, valószínűleg azért tanul az egyetemen, hogy legyen diplomája, és ne érettségivel kelljen melót kergetnie később. Ergo fontos neki, te meg (a szöveg alapján) elvártad hogy dobja/hanyagolja érted.
A másik pedig hogy annak tudsz örülni, hogy az osztálytársad MINDENT eldob érted, mindent lemond miattad. Itt nem csak a fiúk közül kéne válogatni, és nem azzal dicsekedni hogy szűz vagy. Itt egy kicsivel több megértés kéne. Gondolj bele fordított esetbe, ha te lennél egyetemen, vagy végeznél bármilyen olyan tevékenységet, ami téged boldoggá tesz és neked fontos, viszont emiatt kevesebb időd jut másra, és aztán dobnak emiatt, hogyan éreznéd magad. (Pláne ha a srác azért van egyetemen hogy jó munkát kapjon, amiből aztán összeköltözik veled később). Vagy ha te lennél az akinek olyan párja van, aki elvárja tőled, hogy adj fel érte mindent. Egy párkapcsolat, egy szerelem nem erről szól.
Nem ez volt a kérdés, de szerintem elég egyértelmű a válasz, ha nem vagy szerelmes az előző srácba.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!