Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék rá egy lányra csak a neve alapján?
Figyelt kérdés
A napokban ismerkedtünk meg és azt hittem a neve alapján is rátalálok, de nem. Facebookon kerestem, de nem találtam. Vagyis volt kb. 5 olyan lány, akinek stimmelt a neve, viszont ők teljesen letiltották, hogy bárki láthasson bármit is az adatlapjukból, szóval még a profilképük se látszott. Így hát bejelöltem őket, hátha az az egy felismer és visszajelöl. De azóta sajnos semmi sem történt.
Annyit tudok még róla, hogy hány éves, melyik egyetemen tanul és, hogy milyen szakon.
Ennyi információból hogyan találhatnék rá? Esetleg van olyan közösségi oldal (Twitter, Snapchat, Instagram...), ahol az emberek általában a sima, polgári nevüket adják meg?
2017. ápr. 14. 10:23
1/3 anonim válasza:
Ha tudor hol tanul es melyik szakon akkor nem egyszerubb megemelni azt a rohadt segged szunet utan aztan bemesz oda es korbe kerdezel minden jotmentet, aki egyetemhez tartozik akar diak akar tanár.
2/3 anonim válasza:
Én azt csinálnám, hogy facebookon megkeresném az egyetemi szakjának a csoportját. Nálunk minden évfolyamnak lett csinálva egy, bár kb. mindneki benne van az összesbe már, szóval ha tudod, hogy hány éves, akkor tudod, hogy kb. mikor kezdett az egyetemen, annak az évfolyamnak megkeresed a csoportját, belépsz vagy megnézed a tagokat, hátha benne van ő is.
3/3 anonim válasza:
van program amivel megtudod nezni az elrejtet facebook kepeket, ha van egy kis infós beállótottságod akkor megoldható. De 5 kozul tenyleg semmiseg megtalalni, nekem volt hogy 1000 kozul kellett valasztanom, mert csak az egyik név volt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!